Bence hiçbir problemi yok, Adem gayet güzel yapmışsın. Ama göreceli tabi ki, tavsiyeleri dinleyelim.
FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Öneriler - Eleştiriler - Şikayetler Forumunda Bulunan Anasayfa Hakkındaki Düşünceleriniz, Görüşleriniz Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar anasayfamızda yani portalımızda hazır script olan Joomla kullanıyoruz. Editlemesi ve dizaynı tamamen bana aittir. Ama siz buradan nasıl daha ...
Arkadaşlar anasayfamızda yani portalımızda hazır script olan Joomla kullanıyoruz. Editlemesi ve dizaynı tamamen bana aittir. Ama siz buradan nasıl daha iyi olacağını, daha güzel gözükeceğini bana dile getirebilirsiniz. Her türlü öneri ve eleştiriye açığım..
Bence hiçbir problemi yok, Adem gayet güzel yapmışsın. Ama göreceli tabi ki, tavsiyeleri dinleyelim.
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
tasarım gayet güzel
Anasayfa haberlerini sadece Football manager yamaları için değilde taktik antreman gibi haberlerde görmek isterım
BUCASPOR
Bencede güzel fazla bence önemli değil çünkü herkez forumda geziyor...
CaNaVaR2o
Lord
Lima Lima
Taktik ağırlıklı bir yama göremedik daha olursa seve seve![]()
yama demıyom zaten rehber turu seyler
BUCASPOR
Yani taktiksel bir yama olsa hemen yayınlarım demek istedim.
Anasayfa hakkındaki diğer yorumları bekliyorum. Eksik olan yerleri, düzgün olmayan yerleri belirtirseniz sevinirim.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)