FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Öneriler - Eleştiriler - Şikayetler Forumunda Bulunan Forum Hakkındaki Görüşleriniz, Düşünceleriniz Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Top 10 İstatistik'lerinin olduğu yer pek hoş olmamış.Böyle mi kalıcak?...
Top 10 İstatistik'lerinin olduğu yer pek hoş olmamış.Böyle mi kalıcak?
Hani futbol forumun da tahrik edici mesajlar yazmak yasaktı ? Adamlar yazıyor yazıyor cevap verince de her 2 si birden uzaklaştırma alıyor. Bence bir önlem alınmalı artık buna. Çok esnek davranılıyor.
arkadaşlar her tahrik edene gaza geliyorsanız o sizin hatanız. bizim yada tahrik edenin değil. hayatta her zaman sinirlerinizi bozan insanlar, olaylar olur. ama siz kavgaya tutuşursanız her daim suçlu olursunuz.
kendinizi kontrol edin. sakin cevaplar verin. insanları ve kurumları aşağılamayın ceza almazsanız. adabıyla tartışmaya kimse karşı değil.
yanlış olduğunu düşündüğünüz bi şey olunca da raporlayın biz yönetim odasında tartışıyoruz ne yapılabileceğini her daim.
ama dediğim gibi beni tahrik ettiler ondan dövdüm diye bi bahane olamaz. en fazla hafifletici olur bu. ki çoğu zaman ortada tahrik yokken, sadece duymak istemediğiniz şeyler söylendiğinde kavga çıkarıyoruz biz millet olarak.
forumda biri sizinle farklı düşünebilir. sevdiğinizi sevmeyebilir, tuttuğunuz takımı topa tutabilir, çünkü ona göre yanlıştır. bunlar kavga edilecek, kızılacak şeyler değil.
Follow your own path and let the others talk.
DANTE
ÖZEL MESAJDAN OYUNLA İLGİLİ SORU SORMAYIN!
twitter.com/SyNdRoMe23
Arkadaşlar cevap yazarken gelişmiş modda önceleri her türlü seçeneği kullanabiliyorduk. (Yazı rengi, yazının boyutu, sayfadaki yeri vb.) Ama şimdi baktığımda her şey ortadan kalkmış durumda ve en sinir olduğumda grafiksel olarak bir cevap verecek iken ( Örn: Kariyer paylaşımı) cevapta her şeyi ayarlıyorum yazılar arası boşluk, resimler arası boşluk olsun hepsini güzel bir şekilde ayarlıyorum ama tamama tıkladığımda gördüğüm olay tüm herşey iç içe girmiş karma karışık olmuş verdiğim zamana yazık oluyor ve sır bu yüzden kariyer konusu açamıyorum yardımlarınızı bekliyorum . Edit: Bu yazıda bile paragraf boşluğu bırakmama rağmen bitişik yazılıyor sorun bende mi acaba ?
Konu Alex De Souza 10 tarafından (21 Şubat 2012 Saat 19.47 ) değiştirilmiştir.
Sorunu çözmüş bulunmaktayım JavaScript kapalı olduğundan böyle bir sorun ile karşılaşıyormuşum .![]()
Konu Alex De Souza 10 tarafından (21 Şubat 2012 Saat 20.06 ) değiştirilmiştir.
Yavaşlık var gibi forumda sayfa açma süreleri, geçişler uzun sürüyor.
second place is the first loser
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)