twitter facebook steam
Toplam 34 sayfa BirinciBirinci 1234513 ... SonuncuSonuncu
Konuda toplam 334 mesaj bulunuyor.
Ağaç Şeklinde Aç11Beğeni

Forum Hakkındaki Görüşleriniz, Düşünceleriniz

FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Öneriler - Eleştiriler - Şikayetler Forumunda Bulunan Forum Hakkındaki Görüşleriniz, Düşünceleriniz Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Valla önerilerimin dikkate alınması beni de hoşnut etti. Ayrıca butonlar da harika olmuş elinize sağlık...

Gelecek Vaadeden KerasuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    30 Ağustos 2007
    Valla önerilerimin dikkate alınması beni de hoşnut etti.

Ayrıca butonlar da harika olmuş elinize sağlık

kurucu admin Adem Özkur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Haziran 2007
    Nereden
    Turkuaz
    Önerilere her zaman açığız

Katılış
    30 Ağustos 2007

Birde şu butonlardan bahsetmeye çalışmıştım az önce pek anlatamadım ama

Katılış
    30 Ağustos 2007
    Alıntı Murat Özdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizleri rahatsız etmek istemem ama bir de şu en altta 24 Saat içinde siteye girenler kısmı var.Aslında orası da çok mantıklı gelmedi bana.Burası eğer iddaalı bir site ve çok büyük olmak yolunda çabalıyorsa -ki bana öyle geliyor- bunun da pek bir anlamı yok gibi geldi bana.

Yeniden iyi akşamlar diliyorum
    Alıntı Murat Özdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi günler ;

foruma fazla takılmıyorum yalan söylemeyeyim.Ancak görünüş ile ilgili sizlere bir kaç eleştirim veya tavsiyem olacak.Dikkate alırsanız iyi olur diye düşünüyorum.

Foruma ilk girdiğimizde Ana Forum , Alt Forum , Forum Açıklamaları vs. hepsi birbiri içine çok girmiş gibi görünüyor.Yazı boyutu ve karakterleri galiba aynı veya çok benzer.Çok birbirleri içinde gibi geldi bana.Bir de alt forumları galiba bilerek liste haline almışsınız.Daha hoş gözükse de fazla yer kaplıyor gibi.

Alt forumun logosu da çok açık renk olduğu için alt temanın beyaz rengiyle çok içiçe gibi duruyor.

Ayrıca FORUM HAKKINDA bölümü de ya en tepede ya en altta olur gibi geldi bana, bu bölümü bile aradım direkt bulamadım Bu da ufak bir eleştiri.

Bir de tema ile ilgili ufacık bir eleştirim olacak.ALINTI , ÇOKLU ALINTI ve HIZLI CEVAP butonları üzerinde yeşillikler var.Turuncu-Kırmızı karışımı tema içinde Yeşil bu butonlar çok hoş gelmedi bana.

Çalışmalarınızın devamını diliyorum.Siteniz iyi bir yolda ilerliyor.Bu gözlemlenebilir.

Söylediğim şeyleri sakın yanlış anlamayın.Ufak tefek eleştiri ve gözüme çarpan şeyler bunlar.

Hayırlı akşamlar...

Söylediğim bir düşünce daha hayata geçmiş görebildiğim kadarıyla siteyle ilgili bölüm en yukarı taşınmış.Çok daha güzel olmuş

Elinize sağlık site gün geçtikçe daha da ileriye gidiyor.

Şuan benim tek isteğim kaldı o da bir üst mesajda belirttiğim ALT KONU BUTONLARI O da olursa galiba benim gözümde 4/4'lük bir site olacak burası.

Herşey için çok teşekkürler FMG.

Dünya Yıldızı Myotismon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    10 Haziran 2007
    Biz sana teşekkür ederiz Adem abi bakar onada.
    CaNaVaR2o
    Lord

Lima Lima

Katılış
    19 Haziran 2007
    Nereden
    Turkuaz
    Tam olarak ne demek istediğini anlamadım
    Alt forum konusunda.

Katılış
    30 Ağustos 2007
    Anlaştık galiba

Gelecek Vaadeden cace90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    11 Aralık 2007
    Nereden
    İstanbul
    Öncelikle şunu söyliyeyim,çok zamanım olmadığı için pek forumda aktif kalamıyorum,genelde bir şeyleri indirmek için girebiliyorum sitenize ama burada olan bir "emek" var ki bu çok önemli...Şu anda bana kalırsa en kaliteli Fm sitesi...Ve bu yolda olduğunuz sürece daha da mükemmel işler başaracağınıza eminim...Yaptığınız her şey için teşekkürler,sizi takip etmeye ve arkadaşlarıma da sizi tavsiye etmeye devam edeceğim...

Katılış
    19 Haziran 2007
    Nereden
    Turkuaz
    Eyvallah dostum

Siteden Uzaklaştırıldı yalakaboy_eren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    04 Eylül 2007
    Site hakkında pek bişey sölemicem...10 numara site...Adminleri olsun üyeleri olsun hepsi müthiş...Mükemmel bi dayanışma var..Adil bi site...Umarım en kısa zamanda Dünya'nın fm konusundaki ilgi odağı olur...Hepinizi seviyorum
    SAYGILARIMLA
    crazyboy_eren(EREN)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA