Önerilere her zaman açığız![]()
FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Öneriler - Eleştiriler - Şikayetler Forumunda Bulunan Forum Hakkındaki Görüşleriniz, Düşünceleriniz Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Valla önerilerimin dikkate alınması beni de hoşnut etti. Ayrıca butonlar da harika olmuş elinize sağlık...
Valla önerilerimin dikkate alınması beni de hoşnut etti.
Ayrıca butonlar da harika olmuş elinize sağlık![]()
Önerilere her zaman açığız![]()
Söylediğim bir düşünce daha hayata geçmiş görebildiğim kadarıyla siteyle ilgili bölüm en yukarı taşınmış.Çok daha güzel olmuş
Elinize sağlık site gün geçtikçe daha da ileriye gidiyor.
Şuan benim tek isteğim kaldı o da bir üst mesajda belirttiğim ALT KONU BUTONLARIO da olursa galiba benim gözümde 4/4'lük bir site olacak burası.
Herşey için çok teşekkürler FMG.
Biz sana teşekkür ederiz Adem abi bakar onada.
CaNaVaR2o
Lord
Lima Lima
Tam olarak ne demek istediğini anlamadım
Alt forum konusunda.
Öncelikle şunu söyliyeyim,çok zamanım olmadığı için pek forumda aktif kalamıyorum,genelde bir şeyleri indirmek için girebiliyorum sitenize ama burada olan bir "emek" var ki bu çok önemli...Şu anda bana kalırsa en kaliteli Fm sitesi...Ve bu yolda olduğunuz sürece daha da mükemmel işler başaracağınıza eminim...Yaptığınız her şey için teşekkürler,sizi takip etmeye ve arkadaşlarıma da sizi tavsiye etmeye devam edeceğim...
Eyvallah dostum
Site hakkında pek bişey sölemicem...10 numara site...Adminleri olsun üyeleri olsun hepsi müthiş...Mükemmel bi dayanışma var..Adil bi site...Umarım en kısa zamanda Dünya'nın fm konusundaki ilgi odağı olur...Hepinizi seviyorum
SAYGILARIMLA
crazyboy_eren(EREN)
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)