twitter facebook steam
Toplam 4 sayfa BirinciBirinci ... 234
Konuda toplam 33 mesaj bulunuyor.
Ağaç Şeklinde Aç16Beğeni

Sağ Tık Yasağı?

FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Öneriler - Eleştiriler - Şikayetler Forumunda Bulunan Sağ Tık Yasağı? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Ya beyler bayanlar. Ben foruma giriyorum. Mesela 10 tane konu okuyacağım. Hepsini sağ tık yapıyorum yeni sekmede açıyorum. Şimdi ben ...

Gelecek Vaadeden R_Quaresma_7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    13 Şubat 2011
    Nereden
    düzce
    Ya beyler bayanlar. Ben foruma giriyorum. Mesela 10 tane konu okuyacağım. Hepsini sağ tık yapıyorum yeni sekmede açıyorum. Şimdi ben 10 defa foruma girip hepsinde konuları tek tek açmak zorunda mıyım ? Allah Aşkına kaldırın şunu

Yeni Üye Tony1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    14 Aralık 2008
    Nereden
    Eskişehir/Kütahya
    Alıntı R_Quaresma_7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya beyler bayanlar. Ben foruma giriyorum. Mesela 10 tane konu okuyacağım. Hepsini sağ tık yapıyorum yeni sekmede açıyorum. Şimdi ben 10 defa foruma girip hepsinde konuları tek tek açmak zorunda mıyım ? Allah Aşkına kaldırın şunu
    Mouse'un ortadaki zımbırtısına basınca sağ tık yapmış gibi diğer konular açılıyo,bi kaç sayfa öncede yazıyor.

administrasdsdf Alessio Nikky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Haziran 2007
    Nereden
    english.ltf
    Daha önce de söylediğim gibi bu eklentiyi kaldırmayacağım.
    You have a voice, don't lose it
    You have a choice, so choose it
    You have a brain, so use it

Toplam 4 sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA