twitter facebook steam
Toplam 2 sayfa 12 SonuncuSonuncu
Konuda toplam 15 mesaj bulunuyor.

Kariyer açabilmek için 150 mesaj kuralı

FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Öneriler - Eleştiriler - Şikayetler Forumunda Bulunan Kariyer açabilmek için 150 mesaj kuralı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> 150 mesaj yazmak çok uğraştırıcı olmazmı diyelim 150 mesaja gelebilmek için post kastık ozamanda ceza yeriz şu 150 mesaj biraz ...

Gelecek Vaadeden Engin Baytar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    23 Aralık 2011
    Nereden
    İstanbul

Kariyer açabilmek için 150 mesaj kuralı

150 mesaj yazmak çok uğraştırıcı olmazmı diyelim 150 mesaja gelebilmek için post kastık ozamanda ceza yeriz şu 150 mesaj biraz insan yaw.

Takım Oyuncusu By_Leonidas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    24 Temmuz 2010
    Nereden
    Samsun
    Kurallar çok açık ve net kimse için değiştirileceğini zannetmiyorum.Siz kariyer açmak için mesaj sayınızı arttırmayın.Doğru düzgün yorumlar ile konuları takip edin zaten mesaj sayınız bu orantıda artacaktır.

Ayrıca ''yaw'' nedir arkadaşım ? Türkçe sözcükler ve kelimeler kullanmaya dikkat edelim.
    No way out!
    You ready to burn in the hell?
    *

Cehennemin Bekçileri Hazır,

Konuklarını bekler!

Yeni Üye Tony1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    14 Aralık 2008
    Nereden
    Eskişehir/Kütahya
    Daha önce tartışılan bi' konu o yüzden yapılcak bi şey yok.Durum böyle.

Jack Bauer Akhilleus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    21 Aralık 2008
    Nereden
    Seyyah misali ;)
    Aslında teoride doğru bulsam da pratikte olmaması gereken bir kural bana göre. Zira foruma sadece kariyer yayınlamak için bile üye olan üyeler çıkacaktır. Bu kural onların önünü kesiyor bence. Adam akıllı 150 mesaj yazmak demek oldukça vakit sarf etmek gerektiren bir iş. Ben üyelerin küstürülmesi taraftarı biri olmadığımdan bu kuralın esnetilebileceğini düşünüyorum.

Örneğin şöyle yapılabilir. Her üyenin 150 mesajı olmasa dahi en azından 1 kariyer açma hakkı olmalı. Yönetim takip eder. Baktılar açtıktan 2 gün sonra bıraktı oynamayı bir daha kariyer açması için belli bir süre geçmesi gerekir. Yani bir nevi kariyer açamama cezası alır. 150 mesajı tamamladıktan sonra da bilmiyorum kariyer açma sayısı ile ilgili bir kural var mı ama, eğer varsa o kurala göre yoksa sınırsız kariyer açma hakkına erişir.
    7

tanısan iyi admindir Marooned - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    20 Haziran 2007
    Mehmet abi, bu kurallar o kadar çok değişti ki biz de şaşırdık işin açıkçası...
    Şimdi, 150 mesajı olmayanların da 1 kariyer hakkı olsun diyorsun ya, çok mantıklı bir öneri olduğu ortada. Ama inanılmaz derecede karışıklık olacağını ve 10-15 kariyerden en fazla birinin kurallara uyacağını düşünüyorum.

Dediğim gibi bu kuralları o kadar değiştirdik ki, halen aksaklıklar ve haksızlık diyebileceğimiz durumlar oluşuyor. Yine de bir kez daha tartışmaya açayım arkadaşlarım arasında.
    forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.

Jack Bauer Akhilleus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    21 Aralık 2008
    Nereden
    Seyyah misali ;)
    Elbette sonuçta sizler işin içinde olanlarsınız ben sadece dışarıdan yorumluyorum.

Belli bir iş gücü ve vakit alacağı da aşikar tabii. Ancak bu kuraldan muzdarip birileri var ve orta yolu nediri bulmaya çalışmak gerek. Başka fikri olan da söylemeli ki alternatifler üretilsin ve sizin için de karar alma konusunda yardımı olsun.
    7

TDulgerci Viper Thorne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    16 Mart 2009
    Nereden
    YaLı / İzmir
    Mantıklı bir öneri aslında ama inanın kariyer açıp 2-3 maç sonrası bırakılmasına bile razıyım ben kariyer konusu açamayan üyeler var örneğin daha hiç bir tane bile resim koymadan kariyere başlıyorum yorum yapın gibi yazıp kariyer açanlar var bu olayların bir şekilde olmaması için bu kuralın olması zorunda diye düşünüyorum
    Suskun durma Rakiplerin irkilsin
    Sen Atletico Madrid zaferi ile türkün gururu
    Şanlı Göztepesin

Yeni Üye Tony1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    14 Aralık 2008
    Nereden
    Eskişehir/Kütahya
    Aynen o yandan bakılınca kalksın mesaj sınırı ne gerek gibi gözüküyo ama Tolga'nın da dediği gibi öyle konular açılıyo ki akıllara zarar.Forumda az biraz düzene ihtiyaç varsa kalsın mesaj sınırı.

Gelecek Vaadeden Engin Baytar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    23 Aralık 2011
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı By_Leonidas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kurallar çok açık ve net kimse için değiştirileceğini zannetmiyorum.Siz kariyer açmak için mesaj sayınızı arttırmayın.Doğru düzgün yorumlar ile konuları takip edin zaten mesaj sayınız bu orantıda artacaktır.

Ayrıca ''yaw'' nedir arkadaşım ? Türkçe sözcükler ve kelimeler kullanmaya dikkat edelim.
    ağız alışkanlığı

Mentor SyNdRoMe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Ocak 2009
    Nereden
    İzmir
    sadece sizin için değil bu kuraldan rahatsız olan arkadaş bir gün oturup denetlenecek konularla uğraşsa o sınırı 150'den 1500'e çeker.

bin mesajlı, 2 - 3 senelik üyeler bile bi süre sonra kurallara uymuyor, bırakıp gidiyorlar kariyeri. bu bağlamda 150 gibi bir sınırın fazla olmadığına inanıyorum. zaten doğru dürüst mesajı olmayan bir üyenin kariyeri ne kadar iyi olursa olsun ilgi çekmesi zor maalesef. ben bile bi kariyere bakacakken önce konu açana bakıyorum, çoğu konuları direk es geçiyorum.
    Follow your own path and let the others talk.
    DANTE
    ÖZEL MESAJDAN OYUNLA İLGİLİ SORU SORMAYIN!
    twitter.com/SyNdRoMe23

Toplam 2 sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA