twitter facebook steam
Konuda toplam 8 mesaj bulunuyor.
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen Alessio Nikky

Site yavaşlığı

FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Öneriler - Eleştiriler - Şikayetler Forumunda Bulunan Site yavaşlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar siteniz iyi güzel eğlenceli ve faydalı ama bazen konu açarken cevap yazarken yada siteye girmeye çalışırken bile değişik değişik ...

Gelecek Vaadeden tahag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    01 Kasım 2010
    Nereden
    İstanbul

Site yavaşlığı

Arkadaşlar siteniz iyi güzel eğlenceli ve faydalı ama bazen konu açarken cevap yazarken yada siteye girmeye çalışırken bile değişik değişik kastığını farkediyorum site üzerinde o kadar çok trafik yok aynende o kadar çok konuda açılmıyor vBulletin 'de sisteme yüklenen bir yazılım olmasına rağmen bu kadar kastırmaması lazım

Bunlara çözüm olarak imzayı avatarı felan olabilidiğine küçülttürmüşsünüz ama bunun çözümleri bunlar değil daha önce denediniz mi bilmiyorum ama server değiştirmelisiniz host'ta barınıyorsa cpu'dan daha fazla % veren bir host'a geçmelisiniz teknik ekibinize duyrulur

administrasdsdf Alessio Nikky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Haziran 2007
    Nereden
    english.ltf
    Şu an site 4 çekirdek cpu verilen ve 4 gb ram'e sahip bir vps'de bulunuyor. Kiralık sunucuya geçilse pek sorun kalmaz ama onun aylık ücretleri 200-250 tl. Reklamlardan da yeterli geri dönüşü alamayınca pek mümkün olmuyor.
    elazulreal ve JoAlves bu mesajı beğendi.
    You have a voice, don't lose it
    You have a choice, so choose it
    You have a brain, so use it

Katılış
    01 Kasım 2010
    Nereden
    İstanbul
    oha (afedersiniz) şuan site vps de olduğu halde bu kadar kasıyor mu? o zaman yazılımsal bir problem olmalı yada vps de bir problem var garip çünkü

Katılış
    01 Kasım 2010
    Nereden
    İstanbul
    Aysima - Dedicated Server, Dedicated Server Türkiye, Türkiye Lokasyon, Kiralık Sunucu, Sunucu Barındırma

Aysima - Dedicated Server, Hollanda Lokasyon, Kiralık Sunucu, Linux Servers, Sunucu Barındırma, Sunucu Kiralama

bakmanızı öneririm, sitenin aylık hiti trafiği ne kadar? vps nin yeterli olduğunu düşünüyorum aslında belki vps sağlayıcınızda bir problem vardır

Gelecek Vaadeden JoAlves - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    16 Ocak 2011
    Nereden
    İstanbul
    nece konuşuyorsunuz anlıyamadım

Katılış
    19 Haziran 2007
    Nereden
    english.ltf
    Alıntı tahag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aysima - Dedicated Server, Dedicated Server Türkiye, Türkiye Lokasyon, Kiralık Sunucu, Sunucu Barındırma

Aysima - Dedicated Server, Hollanda Lokasyon, Kiralık Sunucu, Linux Servers, Sunucu Barındırma, Sunucu Kiralama

bakmanızı öneririm, sitenin aylık hiti trafiği ne kadar? vps nin yeterli olduğunu düşünüyorum aslında belki vps sağlayıcınızda bir problem vardır
    vbseo ve vbulletin bildiğin gibi aşırı derecede işlemciyi yoran scriptler. apache + nginx reverse proxy ile çalıştırıyorum şu an siteyi, cache scriptleri de kurulu. Aslında daha iyi bir işlemci olsa işin içinden çıkılır.

Katılış
    01 Kasım 2010
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı Alessio Nikky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vbseo ve vbulletin bildiğin gibi aşırı derecede işlemciyi yoran scriptler. apache + nginx reverse proxy ile çalıştırıyorum şu an siteyi, cache scriptleri de kurulu. Aslında daha iyi bir işlemci olsa işin içinden çıkılır.
    sitenin sahibi sensin hocam ben bişey diyemem sadece arada böyle hatalar alıp duruyorum tam böyle oyunun en heycanlı yerinde konu açıyım paylaşıyım derken kötü oluyo o yüzden açıyım dedim bu konuyu açana kadarda canım çıktı zaten

Katılış
    19 Haziran 2007
    Nereden
    english.ltf
    Alıntı tahag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sitenin sahibi sensin hocam ben bişey diyemem sadece arada böyle hatalar alıp duruyorum tam böyle oyunun en heycanlı yerinde konu açıyım paylaşıyım derken kötü oluyo o yüzden açıyım dedim bu konuyu açana kadarda canım çıktı zaten
    Yaptığım son işlemlerden sonra biraz daha rahatladı gibi. Sende durum nasıl?

Katılış
    01 Kasım 2010
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı Alessio Nikky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaptığım son işlemlerden sonra biraz daha rahatladı gibi. Sende durum nasıl?
    belli bi saatten sonra bi problem olmadı bugün inşallah böyle devam eder

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA