twitter facebook steam
Konuda toplam 4 mesaj bulunuyor.
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 gönderen elazulreal
  • 1 gönderen elazulreal

Şikayet ...

FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Öneriler - Eleştiriler - Şikayetler Forumunda Bulunan Şikayet ... Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Kariyer bölümüne özene gözene kariyer konusu hazırlıyoruz fakat konu yayınlanmıyo.Hazırladığımız konuda bi yanlışlık varsa geri bildirimle söylenilebilir yada onaylanıp ve ...

Gelecek Vaadeden HusnuTigrak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    04 Eylül 2011
    Nereden
    Manisa

Şikayet ...

Kariyer bölümüne özene gözene kariyer konusu hazırlıyoruz fakat konu yayınlanmıyo.Hazırladığımız konuda bi yanlışlık varsa geri bildirimle söylenilebilir yada onaylanıp ve neden onaylanmadığı söylenebilir.pm den ilgili bölümün modlarına soruyoruz ordanda bi cevap alamıyoruz.kim ilgilenicek bu işle acaba ?

Ein Leben Lang elazulreal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    25 Haziran 2007
    Nereden
    ODTÜ
    Özene bezene gibi durmuyordu hiç, hatta baya bi baştan savmaydı senin kariyerin. Ama Yönetici Onayı konusunun bi şekilde sıkıntı yarattığının farkına vardık ve yönetici onayını kaldırdık. Bundan sonra kariyerinizi anında açabilirsiniz ama kurallara uygun olmadığı takdirde kilitlenir ve düzeltmeniz beklenir.

Tekrar açabilirsin bence, dediğim gibi ben hiç özene bezene havası sezmedim o konuda. Gözümden de kaçmış olabilir baya bi konu birikmişti onay kısmında, eğer gözümden kaçtıysa da özür dilerim.
    HusnuTigrak bunu beğendi.

Just one more match, i promise...

Tausend Freunde, die zusammenstehn; dann wird der FC Schalke niemals untergehn

Gelecek Vaadeden HusnuTigrak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    04 Eylül 2011
    Nereden
    Manisa
    ben sadece olumlu yada olumsuz bi geri bildirim olmasının öneriyorum.eğer mod olarak kariyerin baştan sağma olduğunu düşünüyorsanız en azından bunu kullanıcıya belirtmek gerekir.aslında bu başlığa öneri desek daha iyi olurdu.mod olarak görüşleriniz kullanıcılar için önemlidir ben kariyer konumu tekrar daha güzel yapmaya çalışacağım.teşekkürler iyi forumlar

Ein Leben Lang elazulreal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    25 Haziran 2007
    Nereden
    ODTÜ
    Alıntı HusnuTigrak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sadece olumlu yada olumsuz bi geri bildirim olmasının öneriyorum.eğer mod olarak kariyerin baştan sağma olduğunu düşünüyorsanız en azından bunu kullanıcıya belirtmek gerekir.aslında bu başlığa öneri desek daha iyi olurdu.mod olarak görüşleriniz kullanıcılar için önemlidir ben kariyer konumu tekrar daha güzel yapmaya çalışacağım.teşekkürler iyi forumlar
    Normalde yapıyorum bunu, diğer arkadaşları bilmiyorum ama kurallara uygun olmayan bir konu gördüğümde bildiriyorum. Hatta çoğunda onaylayıp düzenlemesini istiyorum ama dediğim gibi biraz birikmişti onaylanacak konular. O yüzden hepsini elden geçirirken bildirimde bulunmak zor oldu.

Dediğim gibi zaten bu konunun sıkıntı yarattığının farkındaydık ve bugün, sen daha bu konuyu açmadan önce Yönetici Onayı mecburiyetini kaldırdık. Kusura bakma geri bildirimde bulunamadığımız için ama bundan sonra bu konuda daha farklı olacağız bundan emin olabilirsin. Teşekkürler şikayetini ve önerini belirttiğin için.
    HusnuTigrak bunu beğendi.

Just one more match, i promise...

Tausend Freunde, die zusammenstehn; dann wird der FC Schalke niemals untergehn

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA