twitter facebook steam
Toplam 2 sayfa 12 SonuncuSonuncu
Konuda toplam 19 mesaj bulunuyor.

şikayetim var

FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Öneriler - Eleştiriler - Şikayetler Forumunda Bulunan şikayetim var Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> 250 mesaj kariyer açmak için oha Bence enfazla 100 mesaj olmalı fmcmfana benzeyip orjinalliğinizi kaybediyorsunuz.Unutmayın cmfmfan ı birçok kişi b ...

Siteden Uzaklaştırıldı erdogdu96 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    21 Eylül 2009
    Nereden
    istanbul

Angry Kariyer açma kurallarının sinir bozuculuğu

250 mesaj kariyer açmak için oha
    Bence enfazla 100 mesaj olmalı fmcmfana benzeyip orjinalliğinizi kaybediyorsunuz.Unutmayın cmfmfan ı birçok kişi b yüzden bıraktı
    Bence mesaj değil sözcük veya harf kuralı olsun örneğin mesajımızdaki sözcük sayısına göre kariyer açabilelim kariyer açmak için en az 500 sözük kuralı bence en iyisi olurdu veya 5000 harf

Bölüm Yöneticisi Mythosman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    26 Ocak 2009
    Nereden
    Bursa
    Bu kural çok konuşuldu , tartışıldı hatta düşürüldü sayı ama açan kişiler bırakıp gidiyor öyle kalıyor kariyer o yüzden indirim olacağını sanmıyorum.

Ein Leben Lang elazulreal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    25 Haziran 2007
    Nereden
    ODTÜ
    Sınır 250 değil ki 150 mesaj. Kuralları okumadan sadece saldırmak için geldiğin belli.
    Ksk Burak bunu beğendi.

Just one more match, i promise...

Tausend Freunde, die zusammenstehn; dann wird der FC Schalke niemals untergehn

TDulgerci Viper Thorne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    16 Mart 2009
    Nereden
    YaLı / İzmir
    250 mesajın altında olan kişi ya aktif değildir yada yeni üye olmuştur ve böyle olduğu zaman kariyeri kurallara aykırı açan zamanında güncellemeyen oluyor ve bunu birden fazla kişinin yaptıgını düşünürsen forum kirliliğine sebeb olur ayrıca FMG'nin orjinal ve senin deyiminle başka türk sitelerde benzer site değil ilk önce bunu kavrayıp ondan sonra mesaj limiti hakkında konusulabilir
    Suskun durma Rakiplerin irkilsin
    Sen Atletico Madrid zaferi ile türkün gururu
    Şanlı Göztepesin

Gelecek Vaadeden Legends - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    22 Temmuz 2011
    Nereden
    Fethiye
    250 olsa daha iyi çünkü mesaj kasıp kariyer açıyolar sonra devam etmiyorlar sırf kariyer açmak için gelen vardır

Bir kaç bencildir ve salaktır O'nlar.

administrasdsdf Alessio Nikky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Haziran 2007
    Nereden
    english.ltf
    Bizden de bir şikayet gelsin: Üslubunuza dikkat ederseniz daha iyi olur mesela.
    You have a voice, don't lose it
    You have a choice, so choose it
    You have a brain, so use it

Katılış
    21 Eylül 2009
    Nereden
    istanbul
    Bu kasma meselesini hala anlamadım ne yani adam gelip her sayfaya bir mesajı kopyalayıp mesaj mı atıyor.Bu tip bir şey çok rahat anlaşılır ve Ve bunu yapanlara karşı bir kural koymanın çok rahat olacağı kesindir.Hadi bunu geçtim zaten bir insanın mesaj limitini açması kolay olduğu için insanlar rahat rahat kasabiliyor.
    Eğer harf veya sözcük limiti olsa yazıılan mesajın anlamı olması gerektiği için kimse rahat rahat kasamaz.

---------- Post added at 16.16 ---------- Previous post was at 16.11 ----------

Kariyer fazlalığı konusunda ise 2 gün veya belli bir zaman dilimi içerisinde otomatik yeni bir cevap gelmez ise o kariyer kapatılır kuralı yazabilirsiniz.Veya bir kişi kariyerine siteye bildirilmemiş bir sebepten dolayı belli bir süre girmez ise üye ban lanır üyeliği silinir kuralı koyulabillir.

---------- Post added at 16.19 ---------- Previous post was at 16.16 ----------

Alıntı TommyGun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    250 mesajın altında olan kişi ya aktif değildir yada yeni üye olmuştur ve böyle olduğu zaman kariyeri kurallara aykırı açan zamanında güncellemeyen oluyor ve bunu birden fazla kişinin yaptıgını düşünürsen forum kirliliğine sebeb olur ayrıca FMG'nin orjinal ve senin deyiminle başka türk sitelerde benzer site değil ilk önce bunu kavrayıp ondan sonra mesaj limiti hakkında konusulabilir
    Ben cmfmfanın reklamını yapmak için değil kötü bir örnek olduğunu belirtmek için söyledim

---------- Post added at 16.25 ---------- Previous post was at 16.19 ----------

"Legends" bunlarada vericek cevap bl da göriyim

Mentor SyNdRoMe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Ocak 2009
    Nereden
    İzmir
    adı geçen siteyi kimse o kuraldan ötürü bırakmadı. daha farklı sebepler olduğuna inanıyorum. o kural için o sitede parayla üyelik alan adamlar vardı kural bakımından orayla burayı kıyaslarsan burası çok daha üye yanlısı bir sisteme sahip. biz onlar gibi sizi sömürmeye çalışmıyoruz. sadece kendinizi kanıtlamanızı istiyoruz. zaten forumda 1 hafta takılan adam bahsedilen rakama kolaylıkla ulaşır. haberlere, kariyerlere yorum yaparsınız hem kural dışı bir şey yapmamış olursunuz hemde turnuva ve kariyer için gereken rakamlara ulaşmış olursunuz. en önemlisi de iyi vakit geçirirsiniz
    Follow your own path and let the others talk.
    DANTE
    ÖZEL MESAJDAN OYUNLA İLGİLİ SORU SORMAYIN!
    twitter.com/SyNdRoMe23

Katılış
    21 Eylül 2009
    Nereden
    istanbul
    "SyNdRoMe Legends" bunları dikkate larak düşünün

---------- Post added at 16.29 ---------- Previous post was at 16.28 ----------

son mesajımı syn. un mesajını görmeden yazdım.

Anahtar Oyuncu Injection - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    06 Ocak 2011
    Alıntı erdogdu96 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kasma meselesini hala anlamadım ne yani adam gelip her sayfaya bir mesajı kopyalayıp mesaj mı atıyor.Bu tip bir şey çok rahat anlaşılır ve Ve bunu yapanlara karşı bir kural koymanın çok rahat olacağı kesindir.Hadi bunu geçtim zaten bir insanın mesaj limitini açması kolay olduğu için insanlar rahat rahat kasabiliyor.
    Eğer harf veya sözcük limiti olsa yazıılan mesajın anlamı olması gerektiği için kimse rahat rahat kasamaz.

---------- Post added at 16.16 ---------- Previous post was at 16.11 ----------

Kariyer fazlalığı konusunda ise 2 gün veya belli bir zaman dilimi içerisinde otomatik yeni bir cevap gelmez ise o kariyer kapatılır kuralı yazabilirsiniz.Veya bir kişi kariyerine siteye bildirilmemiş bir sebepten dolayı belli bir süre girmez ise üye ban lanır üyeliği silinir kuralı koyulabillir.

---------- Post added at 16.19 ---------- Previous post was at 16.16 ----------

Ben cmfmfanın reklamını yapmak için değil kötü bir örnek olduğunu belirtmek için söyledim

---------- Post added at 16.25 ---------- Previous post was at 16.19 ----------

"Legends" bunlarada vericek cevap bl da göriyim
    Siteye kavga çıkarmak için geldiğin açık. "Legends" bunlarada vericek cevap bl da göriyim'' bu bölüm zaten bir çok şeyi belli ediyor (amacın , yaş aralığın vb). Şu ana kadar banlanmaman bile hata.

Toplam 2 sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA