twitter facebook steam
Toplam 2 sayfa BirinciBirinci 12
Konuda toplam 19 mesaj bulunuyor.

şikayetim var

FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Öneriler - Eleştiriler - Şikayetler Forumunda Bulunan şikayetim var Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> ancak yinede kulak vermeni tavsiye ederim son olarak "elazulreal" saldırmak için gelseidim birr siteyi desteklediğim rahat anlaşılırdı ben sizesadece öneri ...

Siteden Uzaklaştırıldı erdogdu96 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    21 Eylül 2009
    Nereden
    istanbul
    ancak yinede kulak vermeni tavsiye ederim son olarak "elazulreal" saldırmak için gelseidim birr siteyi desteklediğim rahat anlaşılırdı ben sizesadece öneri verdim

---------- Post added at 16.35 ---------- Previous post was at 16.32 ----------

yaşıma yorum yapmadan önce bana söylediğiniz üslup ile ilgili sözü düşünün

Ein Leben Lang elazulreal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    25 Haziran 2007
    Nereden
    ODTÜ
    Kariyer kurallarını okur musun bu tip suçlamalara girmeden önce?
    Söylediğin öneriler zaten kurallarda mevcut.

Onun dışında sözcük sayısı veya harf sayısı gibi bir sistem anlamsız ve gereksiz yere kasıntı. 100 mesaj yazan 150 mesaj da yazar bunu büyütmenin bi anlamı yok bence bu kadar.

Saldırmak için geldiğin belli dememin sebebi kuralları okumadan eleştiri yapmaya çalışman.

Just one more match, i promise...

Tausend Freunde, die zusammenstehn; dann wird der FC Schalke niemals untergehn

Katılış
    21 Eylül 2009
    Nereden
    istanbul
    Alıntı Injection Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siteye kavga çıkarmak için geldiğin açık. "Legends" bunlarada vericek cevap bl da göriyim'' bu bölüm zaten bir çok şeyi belli ediyor (amacın , yaş aralığın vb). Şu ana kadar banlanmaman bile hata.
    yaşıma yorum yapmadan önce üslup ile ilgili söyledin ve söylenen laf ve laflara dikkat et ben dikkat ediceksem sende dikkat ediceksin.

---------- Post added at 16.42 ---------- Previous post was at 16.37 ----------

Alıntı Injection Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siteye kavga çıkarmak için geldiğin açık. "Legends" bunlarada vericek cevap bl da göriyim'' bu bölüm zaten bir çok şeyi belli ediyor (amacın , yaş aralığın vb). Şu ana kadar banlanmaman bile hata.
    Banlarmısınız lütfen beni Ban istiyorum sansür istiyorum hadi beni banla bu arada söylenene bakarak söylüyorum kullanıcılara güya çok özen gösteriliyor ancak özgür düşünce ortamına itiraz ediliyor.

---------- Post added at 16.46 ---------- Previous post was at 16.42 ----------

"Legends" bunlarada vericek cevap bl da göriyim" bu yazıyı tahrik ile ilgi çekmek amaç lı yazdım çünkü kimsenin bakmaması nedeni ile o dakikadaki doğan boşluğun gereksiz olduğu forumda bu nedenle bir şeyi konuşmanın saatlerce sürebilşeceği için yapılan birşeydir

Anahtar Oyuncu Injection - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    06 Ocak 2011
    Alıntı erdogdu96 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Banlarmısınız lütfen beni Ban istiyorum sansür istiyorum hadi beni banla

---------- Post added at 16.46 ---------- Previous post was at 16.42 ----------

"Legends" bunlarada vericek cevap bl da göriyim"
    Bu yazdıklarından ötürü amacına yaşına vb itafta bulundum. Yinede bunu yapıp senin seviyene düşmemeliydim kabul ediyorum.

Katılış
    21 Eylül 2009
    Nereden
    istanbul
    Hala laf atıyorsun birde seviye ile ilgili konuşuyorsun

administrasdsdf Alessio Nikky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Haziran 2007
    Nereden
    english.ltf
    ancak yinede kulak vermeni tavsiye ederim son olarak "elazulreal" saldırmak için gelseidim birr siteyi desteklediğim rahat anlaşılırdı ben sizesadece öneri verdim

---------- Post added at 16.35 ---------- Previous post was at 16.32 ----------

yaşıma yorum yapmadan önce bana söylediğiniz üslup ile ilgili sözü düşünün

Konuya "oha" sözcüğüyle girip doğru düzgün cevaplar beklemen normal gelmedi bana.
    Injection bunu beğendi.
    You have a voice, don't lose it
    You have a choice, so choose it
    You have a brain, so use it

Katılış
    21 Eylül 2009
    Nereden
    istanbul
    Öncelikle yazdıklarıma yorumda bulnan bir insan olduğun için sağ ol "elazulreal" ancak
    Kariyer fazlalığı konusunda ise 2 gün veya belli bir zaman dilimi içerisinde otomatik yeni bir cevap gelmez ise o kariyer kapatılır kuralı yazabilirsiniz.Veya bir kişi kariyerine siteye bildirilmemiş bir sebepten dolayı belli bir süre girmez ise üye ban lanır üyeliği silinir kuralı koyulabillir.
    Ancak bunu da dikkate alırsan sevinirim

---------- Post added at 16.56 ---------- Previous post was at 16.54 ----------

Alıntı Alessio Nikky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya "oha" sözcüğüyle girip doğru düzgün cevaplar beklemen normal gelmedi bana.
    İnjection un bana düzgün cevap vermemi söylediği için ondan düzgün cevap bekliyorum

administrasdsdf Alessio Nikky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Haziran 2007
    Nereden
    english.ltf
    Adam gibi başlık açıp ergen gibi ona buna sataşmadan şikayetini bildireceksen yeni konu aç ordan alırsın cevabını.
    You have a voice, don't lose it
    You have a choice, so choose it
    You have a brain, so use it

TDulgerci Viper Thorne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    16 Mart 2009
    Nereden
    YaLı / İzmir
    Öncelikle yazdıklarıma yorumda bulnan bir insan olduğun için sağ ol "elazulreal" ancak
    Kariyer fazlalığı konusunda ise 2 gün veya belli bir zaman dilimi içerisinde otomatik yeni bir cevap gelmez ise o kariyer kapatılır kuralı yazabilirsiniz.Veya bir kişi kariyerine siteye bildirilmemiş bir sebepten dolayı belli bir süre girmez ise üye ban lanır üyeliği silinir kuralı koyulabillir.
    Ancak bunu da dikkate alırsan sevinirim

---------- Post added at 16.56 ---------- Previous post was at 16.54 ----------

İnjection un bana düzgün cevap vermemi söylediği için ondan düzgün cevap bekliyorum

Önce bi tekrardan kariyer kurallarını okurmusun ?

- 7 Gün güncellenmeyen kariyer kapatılır

- Geçerli bir sebep bildirmeden 2 sezon bitirmeden kariyer kapadan ceza alır

Bunlar var zaten sen aynı şeyleri söyleyip dikkate alırsan diyorsan artık...
    Suskun durma Rakiplerin irkilsin
    Sen Atletico Madrid zaferi ile türkün gururu
    Şanlı Göztepesin

Toplam 2 sayfa BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA