Site ara ara bazı sorunlar yüzünden açılmıyor sanırım.. Saatler tesadüf olmuştur![]()
FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Öneriler - Eleştiriler - Şikayetler Forumunda Bulunan FmGraphics.net site sorunu.. Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar yeri burası değil biliyorum bu yüzden sizden öncelikle özür diliyorum ama Bende siteye akşam saat 17.00'den itibaren girmiyor. Ama ...
Arkadaşlar yeri burası değil biliyorum bu yüzden sizden öncelikle özür diliyorum ama Bende siteye akşam saat 17.00'den itibaren girmiyor. Ama sabah kalktığımda akşama kadar yani 17.00'ye kadar girebiliyorum. Bütün sitelere girebiliyorum ama fmgraphics.net'e giremiyorum akşam saatlerinde.Acaba sorun nedir ? Sitedemi bir problem var ?
Site ara ara bazı sorunlar yüzünden açılmıyor sanırım.. Saatler tesadüf olmuştur![]()
Ygs, Lys Mode: ON.
Bana hep akşamları denk geliyor demekkiAcaba ne zaman düzelir bu sorun özlüyorum resmen siteyi
![]()
site 2 gündür akşamları uçuk. bende bilmiyorum ne olduğunu. bugün düzelecek dedi bi arkadaş ama kesin bi bilgim yok. daha bilgili birisi açıklayacaktır durumu en kısa zamanda.
Follow your own path and let the others talk.
DANTE
ÖZEL MESAJDAN OYUNLA İLGİLİ SORU SORMAYIN!
twitter.com/SyNdRoMe23
Konuyu ilgili yere taşıdım. Sorunun an itibariyle çözülmüş olması gerekiyor. İlerleyen günlerde daha stabil hale de gelecek.
You have a voice, don't lose it
You have a choice, so choose it
You have a brain, so use it
Follow @alessionikky
Çok teşekkür ederim admin ilgilendiğiniz için![]()
An itibariyle yeni bir sunucuya geçtik. Hayırlısı olsun.
You have a voice, don't lose it
You have a choice, so choose it
You have a brain, so use it
Follow @alessionikky
Valla çok bıktırdı beni. Herkesi bıktırmıştır tabii. İnşallah kökünden çözülür.
Bu o kadar önemli bir sorun değil fakat bir mesajı beğenince en üste gönderiyor. Buna da bakarsanız sevinirim.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)