twitter facebook steam
Konuda toplam 4 mesaj bulunuyor.

Banlanma

FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Öneriler - Eleştiriler - Şikayetler Forumunda Bulunan Banlanma Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Asıl üyeliğim HusnuTigrak isimli üyeliğim...Her ne hikmetten se reklamdan ban atmış sağolsun birisi bi yanlışlık olmalı nerde reklam yapmışım ya...

Genç Star Mtsigalko10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Ekim 2011

Banlanma

Asıl üyeliğim HusnuTigrak isimli üyeliğim...Her ne hikmetten se reklamdan ban atmış sağolsun birisi bi yanlışlık olmalı nerde reklam yapmışım ya

Gelecek Vaadeden Sneıjder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    11 Ağustos 2011
    Nereden
    Ankara
    sana dikkat etmiştim mesaj kasıyodun kastığın için ceza almıştın insan neden mesaj kasarki forumda

Genç Star Mtsigalko10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Ekim 2011
    elimden geldiğince konuları okuyup öyle cevaplandırıyorum eğer sen buna post kasmak diosan o başka...ben kariyer bölümünde konu açamamıştım 2012 gelmeden 2011 deki ilginç bi kariyeri göstermek için senin deyiminle post kasıyordum

TDulgerci Viper Thorne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    16 Mart 2009
    Nereden
    YaLı / İzmir
    Benim deyimimlede sen sırf kariyer açmak için üstü kapalı mesaj kasıyordun bu açıkça belliydi ve böyle bir olayın forumda yasak oldugu herkes tarafından bilinir Ve açıkça söyleyim 2.üyelik oldugu için bu üyeliğide banlamam lazım diğer üyeliğin süresi bitince tektar girebilirsin tabi
    Suskun durma Rakiplerin irkilsin
    Sen Atletico Madrid zaferi ile türkün gururu
    Şanlı Göztepesin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA