sana dikkat etmiştim mesaj kasıyodun kastığın için ceza almıştın insan neden mesaj kasarki forumda
FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Öneriler - Eleştiriler - Şikayetler Forumunda Bulunan Banlanma Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Asıl üyeliğim HusnuTigrak isimli üyeliğim...Her ne hikmetten se reklamdan ban atmış sağolsun birisi bi yanlışlık olmalı nerde reklam yapmışım ya...
Asıl üyeliğim HusnuTigrak isimli üyeliğim...Her ne hikmetten se reklamdan ban atmış sağolsun birisi bi yanlışlık olmalı nerde reklam yapmışım ya
sana dikkat etmiştim mesaj kasıyodun kastığın için ceza almıştın insan neden mesaj kasarki forumda
elimden geldiğince konuları okuyup öyle cevaplandırıyorum eğer sen buna post kasmak diosan o başka...ben kariyer bölümünde konu açamamıştım 2012 gelmeden 2011 deki ilginç bi kariyeri göstermek için senin deyiminle post kasıyordum
Benim deyimimlede sen sırf kariyer açmak için üstü kapalı mesaj kasıyordun bu açıkça belliydi ve böyle bir olayın forumda yasak oldugu herkes tarafından bilinir Ve açıkça söyleyim 2.üyelik oldugu için bu üyeliğide banlamam lazım diğer üyeliğin süresi bitince tektar girebilirsin tabi
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)