twitter facebook steam
Toplam 3 sayfa BirinciBirinci 123
Konuda toplam 25 mesaj bulunuyor.
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni

Şikayetim var!!!

FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Öneriler - Eleştiriler - Şikayetler Forumunda Bulunan Şikayetim var!!! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Arda Korkmaz Nickli Üyeden Alıntı Kariyer açmadan önce kariyer kurallarını okusan böyle olmazdı.Biz flood yapılmaz maçlar fikstür şeklinde konulmaz demişiz ...

Takım Oyuncusu OrkunEzerGFB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    17 Kasım 2010
    Alıntı Arda Korkmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kariyer açmadan önce kariyer kurallarını okusan böyle olmazdı.Biz flood yapılmaz maçlar fikstür şeklinde konulmaz demişiz sen bunları yapmışsın.Bu durumda yapılan şey gayet normal.
    cezayı kabul ediyorum sorun adamın kariyerime zevkli olmaz gibi şevk kırıcı laflar etmesi hey allahım ya.

tanısan iyi admindir Marooned - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    20 Haziran 2007
    Son zamanlarda bu denli bir yönetici aksaklığı-forumdan cevap alamama durumunun olduğunu düşünmüyorum. 1-2 ay öncesine kadar olan durumla şu durum arasında fark var. Maalesef aktif üyelerimiz birileri tarafından sürekli yöneticilik vs. uğruna kendi forumlarına çekilmeye çalışılıyor. Bu durum da canımızı sıkıyor. Onun dışında yöneticilerimiz ve biz kurucular gördüğümüz, aldığımız her mesaja yardım etmeye çalışıyoruz zaten.

Kariyerlere gelince, kariyer bölümünün şu sıralar canlı olmaması normal. Oyunun devri kapanmak üzere... Farklı ve ilgi çekici kariyerler harici kariyerlerin mesaj almaması normal karşılanabilir. Kaldı ki çok da kötü değilmiş durum baktığımda gördüm.

Özet: Konunun açılma tarihinde yapılan eleştiriler sonuna kadar makul, ama son zamanlarda bu biraz haksız bir eleştiri olur.
    forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.

Yönetici youngthug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    24 Haziran 2009
    Nereden
    İstanbul
    Bloglar
    1
    Gökhan admine katılıyorum yeri geliyor yardım konularını vs. görür görmez ben giriyorum ama zaten cevaplanmış oluyorlar.
    Konu youngthug tarafından (07 Eylül 2011 Saat 21.33 ) değiştirilmiştir.

Ein Leben Lang elazulreal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    25 Haziran 2007
    Nereden
    ODTÜ
    Alıntı OrkunEzerGFB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi ara sürekli forumda takılıyordum sonra pc e ara verdim ve tekrar sürekli pc ye geçtim ve ardından forumda direk kariyer açtım ve bir yöneticiden gelen yoruma bakın

1 defa flood yapmaya izin verdik, sen 4 mesaj üstüste atmışsın. Yorum gelmemesi doğal, zaten Rusya Ligi kaliteli bir lig değil, Ronaldinho-Etoo ve Dzeko'yla muhtemelen namağlup şampiyon olursun, hatta 2 yıla da Şampiyonlar Ligi'ni alırsın. Zevkli bir kariyer olmaz hem oynayan için hem de okuyan için. Kaldı ki yine de geliyor yorum. Flood işini tekrarlarsan ceza vermek durumunda kalacağız.

yanlış anlamayın ben arkadaşın ceza vermesine flooddan dolayı bir şey demiyorum haberim yoktu bu flood olayından ama benim suçum olmaması cezamı kabul ediyorum ama ben bu kadar istekle kariyeri sunarken,transferlerde resim,yazı boyutu,yazı rengi bunları özenle yaparken böyle bir yorum gelince ne kariyer sunasım geldi nede bir daha foruma giresim
    Yorum almamaktan şikayet ediyorsun, ben de yorum gelmemesinin sebebini söyledim. Yanlış bir şey de söylemedim. Artık öyle bol paralar harcanarak ilk sezonda büyün kupaların toplandığı kariyerler ilgi görmüyor. Şevkinin kırılması için bahane arıyorsun bence suçu benim üstüme yıkmaya çalışıyorsun.

Ayrıca isteklerinize ve sorunlarınıza elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum ben şahsen. Özel mesajların da çok büyük bölümüne geri dönüş yapıyorum. Bunun yanında rehberler ve çeşitli yamalarla uğraşıyorum. Bir yandan da kariyerim var ve sizin isteklerinizi yerine getirmek adına 3 gündür oyunu açamadım bugün anca vakit bulup devam edebildim. Buna rağmen ilgilenmediğimizi söylemeyin lütfen.

Just one more match, i promise...

Tausend Freunde, die zusammenstehn; dann wird der FC Schalke niemals untergehn

Gelecek Vaadeden Reingman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    28 Haziran 2009
    Nereden
    İstanbul
    Forumda 2-3 aydır onlineyim. 3 ay önce daha beter haldeydi. Şu an gayet akışında bence. Tabiki FM 2012 ile beraber bir canlanma olmalı. Yöneticiler de bunun için çalışıyordur zaten ama tüm suçun yöneticilerde olduğunu da sanmıyorum. Herkes rehberleri, yamaları vs. yöneticilerden bekler oldu. Onların da insan olduğu arada unutuluyor sanki.

Toplam 3 sayfa BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA