Bu olağan bi şey Barcelona kaybettiği maçlarda kötü mü oynuyor olmayınca olmuyor adamlar da 1 kere gelip atıyor. Gayet olağan bi şey bence
Football Manager 2012 Genel Konular Kategorisinde ve Kale Arkası Forumunda Bulunan Saçmalık Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> yorumsuz...
Bu olağan bi şey Barcelona kaybettiği maçlarda kötü mü oynuyor olmayınca olmuyor adamlar da 1 kere gelip atıyor. Gayet olağan bi şey bence
Arkadaş bu akşamki 3-2 biten Osasuna-Barcelona maçını izlememiş galiba![]()
Sorunda burda zaten barcelona 10 maçta 1 kaybeder. Oyunda ise böyle sonuçlanan bir çok maç örnek gösterebilirim. Benim şutlarım mesela 15e 6 adamın 2ye 1 2-1 zor yenmiş olup golü 90. dk da attığım maçları biliyorum. sadece 1 kaç tane örnek değil.
@emoozkan97
Barcelona maçını izledim. O maçta Osasuna gol atmak istediği zaman gitti attı. Benim maçımda ise adamlar gol atmak istediği için değil gelemediği için pozisyonları yok.
Topla oynamada çok bariz bir üstünlük yok sadece şutlarda çok üstünsün o da senin adamların yeteneksizliği. Baksana adamlar 1 kere kaleyi tutturmuş gol olmuş mesela Osasuna da 4 kere mi ne kaleyi tutturdu 3 tane gol attılar başka gol pozisyonlarıda yok zaten hiç atak yapamadı gollerden başka Osasuna.
13 kaleyi tutan 0 gol 1 kaleyi bulan 1 gol ahahahhaahahhaaaa
Senin Santraforların salaklığı başka bir şey değil.Ben Barcelona ile deplasmanda oynamıştım 0-2 kazanmıştım 26 şutu vardı Barcanın benim ise 4 tane şutum vardı %69la oynadılar.Ama ben kazandım oynayan değil atan kazanır.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)