twitter facebook steam
Konuda toplam 8 mesaj bulunuyor.

Napoli

FM Takımdaşlık Kategorisinde ve İtalya Forumunda Bulunan Napoli Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> ...

Hasta Siempre Exvision - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    18 Ekim 2007
    Nereden
    Ankara

Napoli

Football Manager bir yaşam biçimidir.

Gelecek Vaadeden Sefa Baysoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    05 Mayıs 2010
    Nereden
    İstanbul
    3-4-1-2 den şaşmayın ve stopere hızlı bir adam almaya bakın. Campagnaro ve Cannavaro çok iyi ama yanlarında aynı zamanda bek işi de görecek hızlı adam olması gerekli.
    GlaciusTR
    Turk Assasins Klan üyesi

Mentor SyNdRoMe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Ocak 2009
    Nereden
    İzmir
    4-3-3 gibi bi taktikle oldukça iyi gidiyorum ben. sol bek sıkıntı dossena'dan başka adam yok. sağda maggio'yu oynatıyorum yedek olarak campagnaro var ama solda yedek yok o yüzden sıkıntı.

kaleci de alın bence. ben kameni'yi aldım çok iyi. de sanctis'de iyi ama bi sene gider en fazla. bir de amrlc yada en azından am rl oynayan yedekler lazım. çok büyük yedek sıkıntısı çekiyorum ben. tshabalala'yı aldım çok ucuz diye yedekte idare ediyor. pandev gol atmıyor. lavezzi biraz cimri gibi. cavani muhteşem.

GK: Kameni(de Sanctis)
    DL: Dossena
    DR: Maggio
    DC: Cannavaro, :Rinauldo(tam hatırlamadım kimi oynatıyodum)
    MC: Gökhan İnler, Dzemalili(Donadel)
    AMC: Hamsik
    AMRL: Pandev, Lavezzi
    ST: Cavani

böyle oynuyorum ben ligde averajla 2. sıradayım şampiyonlar liginde lider olarak gruptan çıkmam an meselesi
    Follow your own path and let the others talk.
    DANTE
    ÖZEL MESAJDAN OYUNLA İLGİLİ SORU SORMAYIN!
    twitter.com/SyNdRoMe23

Gelecek Vaadeden reisbulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    10 Temmuz 2010
    Nereden
    Adana
    Ben Napoli ile yeni maceraya başlladım. Şuan 2. sezonumdayım. İlk Sezon Ligde 2. oldum 3 puanla kaçırdık şampiyonluğu. İtalya Kupasında finalde 3-2 yenildim. Şampiyonlar Liginde Gruptan çıktım. Ama Sonraki Rakibim Ream Madrid olunca elendim 2. sezonumda güzel gidiyor.

Takım Oyuncusu Leİte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    01 Kasım 2007
    Nereden
    İstanbul
    Her ne kadar şu sıralar ilk sevdamız Juventus ile oynasakta napoli de her zaman cezbeden kendini sevdiren saygın bir takım.

second place is the first loser

Gelecek Vaadeden reisbulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    10 Temmuz 2010
    Nereden
    Adana
    İyiki napoli ile kariyer açmışım. Çok hoş bir kariyer oluyo 3.5 sezonu geride bıraktım.

Gelecek Vaadeden Engin Baytar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    23 Aralık 2011
    Nereden
    İstanbul
    bence oynanılması gereken bir takım Gökhan İnler adam nerden olursa olsun 90 a takıyo...

Gelecek Vaadeden emredkn97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    30 Aralık 2011
    Nereden
    İstanbul
    bende yeni açtım. şuan 4-1-2-3 e benzeyen bi taktikle oynuyorum.sakatlıklar çok canımı yaktı açıkçası.hazırlık maçında sakatlanan cavaninin 3-4 ay sahalardan uzak kalacak mesajını görünce adeta şok oldum.ayrıca hamsık e gelen bi teklifi reddettiğim için tartıştık.sonra gargano da işin içine girdi. ama sonradan durumu kurtardık.transfere gelince şampiyonlar ligi için hızlı bi stoper almak için çok çalıştım ama daha önceden kara ve wilfried i aldığım için avrupadan olmayan bi stoper alamıyordum.ve oyuncular gelmek istemediği için çok sıkıntı yaşadım.sonucunda ilk 11 şu şekilde oldu.

de sanctis
    maggio(zuniga) cannavaro campanagro molinaro
    kara
    hamsık g. inler

lavezzi mascara
    pandev

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA