twitter facebook steam
Konuda toplam 4 mesaj bulunuyor.

Ryan Giggs 1 yıl daha uzattı

Avrupa'dan Futbol Kategorisinde ve İngiltere Ligi Haberleri Forumunda Bulunan Ryan Giggs 1 yıl daha uzattı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester United, Ryan Giggs'in sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester United, Ryan ...

Yönetici Burak Çimen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    02 Temmuz 2007
    Nereden
    Bursa

Ryan Giggs 1 yıl daha uzattı

İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester United, Ryan Giggs'in sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester United, Ryan Giggs'in sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.
    Manchester ekibinde şu ana kadar 898 maça çıkan 38 yaşındaki futbolcu, ''İlk sözleşmemi imzaladığımda Manchester United'da 22 yıl forma giyebileceğimi hiç düşünmemiştim. Kendimi iyi hissediyorum ve hala takımın başarılarına katkıda bulunabileceğimi biliyorum'' dedi.
    Menajer Alex Ferguson ise ''Ryan harika bir oyuncu. İstikrarlı biçimde kendisini yeniden keşfediyor, değişime adapte oluyor, başarıya açlığını hiçbir zaman kaybetmiyor'' diye konuştu.
    ''Kırmızı Şeytanlar''ın formasını ilk kez 1991 yılında giyen Galli futbolcu, takımıyla 12 kez Premier League, 2 kez de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı.
    NTV Spor ve Ajanslar

Yönetici Emre Meşe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    22 Temmuz 2007
    Nereden
    İstanbul
    M. United kadar istikrarlı ve teknik direktörüne, oyuncusuna önem veren bi takım görmedim...

Hocası desen kaç yıl başında, oyuncular desen bağlılığın en üst seviyesinde...
    John Terry #26

Futbol Forum Cezalı Erhan KARTALLIOĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    25 Mart 2009
    Nereden
    Bolu
    Oynayan efsane.Premier Lig gibi üst seviye bir ligde hayla 25'lik delikanlı gibi oynuyor.Bravo sana Giggs !!!

Yıldız Oyuncu TDurden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    18 Ocak 2009
    Nereden
    İzmir
    Efsane adam resmen,helal olsun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA