Seninde belirttiğin gibi 2 ve alt
1-0 ya da 2-0 Galatasaray..
Futbol ve Tüm Sporlar Kategorisinde ve İddaa Bölümü Forumunda Bulunan İddaa Sohbet ve Dayanışma Alanı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Bundan böyle, iddaa hakkındaki herşeyle ilgili sohbetlerinizi buradan yapabilirsiniz. Ayrıca fikirlerinizi de buradan paylaşabilirsiniz. İlk olarak ben başlayayım : Yarınki ...
Bundan böyle, iddaa hakkındaki herşeyle ilgili sohbetlerinizi buradan yapabilirsiniz. Ayrıca fikirlerinizi de buradan paylaşabilirsiniz.
İlk olarak ben başlayayım : Yarınki Sivas-GS maçı ne olur ? Tahminim; 2 ve ALT.
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
Seninde belirttiğin gibi 2 ve alt
1-0 ya da 2-0 Galatasaray..
Önce Müslüman, Sonra Elhamdülillah Beşiktaş' lıyız..!
Fenerbahçeli olmamanın en güzel yanı, hem tuttuğun takımın başarısına sevinirsin, hem fenerin başarısızlığına, hemde fenerin diğer takımların şampiyonluğunu kutlamasına!
Sivas maçı 2 ve üst bitti
kim derdi 5 atacağız diye![]()
Şu konuyu güncelleyeyim biraz![]()
Sizce yarın ki Liverpool - Chalsea maçı ne olur. Bence 2-1 Liverpool Alcak. 2-1 olmasa bile alcak .
Ygs, Lys Mode: ON.
Bence Chelsea alacak. Hatta buna çok inanıyorum. Yani 2 diyorum.
CaNaVaR2o
Lord
Lima Lima
bu gün için garanti maçlarınızı söylermisiniz arkadaşlar?
Sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar..
Ben oynamasını bilmiyom.Oynamasınıda bilsem hep banko oynarım![]()
Garanti maç yoktur her maç her şey olabilir ama en güvendiğim takımlar şöyle;
Aston Villa , Wolverhampton , Napoli , Galatasaray , Paris , Juventus , Real Madrid
Ygs, Lys Mode: ON.
356 Paris St Germain-Caen 1
424 Numancia-Real Madrid 2
164 Aston Villa-Wigan 1
Bunlar banko![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)