twitter facebook steam
Konuda toplam 7 mesaj bulunuyor.

Ado Den Haag

FM Takımdaşlık Kategorisinde ve Hollanda Forumunda Bulunan Ado Den Haag Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> ...

TDulgerci Viper Thorne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    16 Mart 2009
    Nereden
    YaLı / İzmir

Ado Den Haag

Suskun durma Rakiplerin irkilsin
    Sen Atletico Madrid zaferi ile türkün gururu
    Şanlı Göztepesin

Gelecek Vaadeden farukvrec3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    16 Ağustos 2011
    Nereden
    İstanbul
    bu kadar zevkli bir kariyer olacagını düşünemedim 4-5-1 kullanının ilk sezon siyanda xuluyu ve jan hesselink'i alın ben şuan bu kadroyla 1.ciyim uefada gruplara kaldım 1 maç kazandım 2 maç kaybettim bakalım cıkabilcem mi? ama çok zevkli bir kariyer finans berbat oyuncular kötü

Anahtar Oyuncu Injection - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    06 Ocak 2011
    Alıntı farukvrec3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kadar zevkli bir kariyer olacagını düşünemedim 4-5-1 kullanının ilk sezon siyanda xuluyu ve jan hesselink'i alın ben şuan bu kadroyla 1.ciyim uefada gruplara kaldım 1 maç kazandım 2 maç kaybettim bakalım cıkabilcem mi? ama çok zevkli bir kariyer finans berbat oyuncular kötü
    Finans rezillik , oyuncular desen 2-3 oyuncu hariç 2. lig düzeyinde , coachlar desen berbat , antreman tesisleri iy sayılmaz , alt yapıdan gelen düzgün oyuncu yok. Zevk bakımından kesinlikle katılıyorum fazlasıyla zevkli bir kariyer oluyor. Ayrıca ilk sezonda şampiyon olman imkansıza yakın.

Gelecek Vaadeden Albert Riera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    03 Eylül 2011
    Finans gerçekten zor kulüpte fakat bu zorluk eğlenceye de çekmiyor değil.

Gelecek Vaadeden farukvrec3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    16 Ağustos 2011
    Nereden
    İstanbul
    kaleye kesin takviye yapın defansa siyanda xulu yu alın ileri uca jan hesselink'i alın 1-2 oyuncuyu satıp maaşi rahatlatın ben bununla suanda maç fazlalıgıyla 1.yim sezon ortasındayım şuan 500 bin bütçe verdi 500 bin maaş ve kilit oyuncularımın kontratı bitti.

Anahtar Oyuncu Injection - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    06 Ocak 2011
    Belki benim başarısızlığım olduğunu söyleyebilirsiniz ama 2019 yılındayım hala bir tane Avrupa kupam yok. Lig bile hala müthiş derecede zevkli geçiyor. Feyenord , Ajax uçtu gitti resmen her sene mücadele içindeyiz lige veya kupaya ambargo koyan takım yok. Herkesin bu takımı denemesini tavsiye ediyorum.

Gelecek Vaadeden ahmetbenan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    06 Mayıs 2009
    Gerçekten denemek için açmıştım bir kariyer fakat finansı gördüğüm anda yerin dibine girmek istedim tek bir maç yapmadan kapatmıştım (Aslında zoru severim ancak sebebim o anki ruh halim olabilir.)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA