Orası neresi ya ben hiç duymadım?
FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Hırsız Siteler Forumunda Bulunan CmFmFan Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Türkçe yama çıktıktan sonra acaba nasıl paylaşıcaklar .İnşallah fm graphics adı geçer sitelerinde paylaştıklarında....
Türkçe yama çıktıktan sonra acaba nasıl paylaşıcaklar .İnşallah fm graphics adı geçer sitelerinde paylaştıklarında.
Orası neresi ya ben hiç duymadım?
John Terry #26
Efsane bir siteydi ama artık acınası bir durumda. Bizde FMT olarak bıktık ne kadar ip ban atsakta malesef kalıcı çözüm olmuyor.
Kopyalamaya dair yürürlüğe koyduğunuz önlemler işe yarar umarım.
“I'm not saying I'm gonna change the world, but I guarantee that I will spark the brain that will change the world.”
Sir Alex denen herife ne kadar küfrettim bilmiyorum. Güzelim siteyi ne hale getirdi. Şu anda CMFMFAN adını hırsız siteler kategorisinde görmek içimi acıttı ama maalesef gerçek bu.
Biraz önce meraktan baktım o siteyede 2012 tam sürüm türkçe yama çıktı demiş bi dosya paylaşmış ama yorumlar süperDalgamı geçiyon birader.. Gereksiz dosya paylaşma falan daha neler neler.. Bu adam kimse sitenin üyelirini bile düdüklüyo be.. Bide FmGraphics giderler için bi bağış bekledi adamları fırsatçı yaptılar.. en azından düzgün işler var burda..
Football Manager Artık Tamamen Türkçe! - bu linkte ise bu sitenin adını söylemişler ntvspora manşet oldu falanda demiişler neyin peşindeler ?
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)