Ben şuana kadar nette yayınlanan hiçbir taktiği indirmedim bile.Bana göre oyunun hiçbir anlamı kalmıyor başkasının taktikleriyle takımı yönettikten sonra.Ben romayı şampiyon yapıp save dosyasını sana atarım![]()
FM 2012 Taktikler Kategorisinde ve Hangi Taktiği Kullanmalıyım? Forumunda Bulunan Bu Taktiklerin hiçbiri yaramıyor!! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Forumdaki tüm taktikleri denedim nerdeyse hepsi hüsran romayı yönetiyorum kadrom çok iyi defans; rosi - kjaer - kara - cicinho ...
Forumdaki tüm taktikleri denedim nerdeyse hepsi hüsran romayı yönetiyorum kadrom çok iyi defans; rosi - kjaer - kara - cicinho l ortasaha; de rossi - jenssen l kanatlar; osvaldo - sidney sam l amc; sigurosson l Forvet S.doumbia taktiklerin hepsini denedim olmadı lütfen 4-2-3-1 göre bi taktik istiyorum lütfen..
Ben şuana kadar nette yayınlanan hiçbir taktiği indirmedim bile.Bana göre oyunun hiçbir anlamı kalmıyor başkasının taktikleriyle takımı yönettikten sonra.Ben romayı şampiyon yapıp save dosyasını sana atarım![]()
Hocam kendim yapsam nasıl ypacam bilmiyorum yani burada yapılanlar işte forvetin falan nasıl oynucağını belirtiyorlar ben bunun hakkında bi becerim olmadığı için taktiğimi çıkaramıyorum.
ben fm ye bu sene başladım sayılır, ilk başlarda bende hep başkalarının taktiğini kullandım hiç tat vermedi dediğin gibi oyunun hiç bir anlamı kalmıyor. ben cm 2010 da oynadığım taktiği fm 2012 de denedim beşiktaşla 2 şampiyonlar ligi 1 uefa kupası ve 9 sezonda 9 lig şampiyonluğu kazandım![]()
kendin taktik yarat kardeşim bende çok denedim denemediğim taktik kalmadı hiç başarılı olamadım .
en son benim paylaştığım taktikle başarılı olamıyorsan kaldır oyunu fifa yükle![]()
rakiple kedi fare gibi oynayıntaktiği onu indir
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)