twitter facebook steam
Konuda toplam 10 mesaj bulunuyor.

İlk Yarının Ardından

Futbol Kategorisinde ve Haftanın Tartışma Konusu Forumunda Bulunan İlk Yarının Ardından Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Evet arkadaşlar yeni bir tartışma konusu ile sizlerleyiz. İlk yarısı biten Spor Toto Süper Lig ile ilgili değerlendirmelerinizi alalım....

Bölüm Yöneticisi Arda Korkmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    01 Şubat 2009
    Nereden
    İstanbul

İlk Yarının Ardından

Evet arkadaşlar yeni bir tartışma konusu ile sizlerleyiz. İlk yarısı biten Spor Toto Süper Lig ile ilgili değerlendirmelerinizi alalım.

Takım Oyuncusu By_Leonidas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    24 Temmuz 2010
    Nereden
    Samsun
    Galatasaray geçen sezonu Fatih Terim faktörüyle çok iyi bir şekilde geride bırakarak yoluna son sürat devam ediyor.

Fenerbahçe hakkında çıkan o kadar iddiaya rağmen bir takım olmanın bilincinde birinciliği zorlamaya devam ediyor.

Beşiktaş ve Trabzonspor ligdeki istikrarsız takımlardan ikisi.Beşiktaş maçlarını ne kadar kazansa da izlerken sürekli acaba bu maç dönermi korkusunu seyircisine yaşatıyor.Trabzonspor ise Selçuk,Engin,Jaja,Ceyhun gibi oyuncularının yokluğunda Tolga'nın gösterdiği üstün çaba ile bir yerlere tutunmaya çalışıyor gidişat hiç iyi değil.

Beni en çok şaşırtan takımlardan biri Mersin İdmanyurdu oldu ilk yarıyı güzel bir şekilde kapattılar oynadıkları oyun izlerken zevk veriyor umarım sezon sonuna kadar böyle devam ederler.
    No way out!
    You ready to burn in the hell?
    *

Cehennemin Bekçileri Hazır,

Konuklarını bekler!

Dünya Yıldızı Özgür Çetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    15 Mart 2008
    Nereden
    Balıkesir/AKÇAY
    Ligin Flaş Takımı Bana Göre Eskişehirspor'dur son 9 maçta 7 galibiyet 1 maglubiyet 1 beraberlik aldılar..
    Beşiktaş en zoru alıyor kolayda zorlanıyor.
    Fenerbahçe için şimdilik yorum yapmayacagım
    Ankaragücü düşmeyi garantiledi..
    Bursanın son 10 hafta korku yaşayacagını düşnüüyorum
    Gaziantepspor bu degil toplanacaktır
    Gençlerbirligi bunu hep yapıyor ama bu konumu bana göre süpriz.
    Trabzonspor playofflara kalamaz)
    ilk 4 zaten şekillenmiş.
    "Kaç gol attığımın bir önemi yok,önemli olan onları nasıl attığım."
    "Eğer Ajax alt yapısında oynuyorsanız zaten büyük bir yıldızsınız demektir."
    İBRAHİMOVİÇ

Allons-Y L[4]mp[4]rd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    12 Şubat 2009
    Nereden
    Istanbul
    Galatasaray Fatih Terim ve özellikle yeni transferlerle büyük çıkış yaptılar.Şampiyon olma ihtimalleri yüksek.

Fenerbahçe giden oyuncular,iddialar,davalara ragmen üst sırayı zorluyor.Bir düşüş var tabi ama o kadar olaydan sonra bence iyi dayanıyorlar.

Beşiktaş yorum yapmakta zorlanıyorum.Avrupa'da yenemedigi takım yok.Ligde en zayıf takımlara yenilebiliyor.Neden böyleler anlayamadım.

Trabzon yorum yapmıyorum.

Ankaragücü büyük ihtimalle küme düşecek.Karabükspor geçen seneden çok uzak.Ligden düşecek takımlar arasında görünüyor.Geçen sezonu 5.bitiren Antepspor bu sene küme düşme hattına iyice yaklaştı.Düşeceklerini sanmıyorum ama bir korku yaşayacaklar.

Abdullah Avcı gittikten sonra Belediye'de de bir düşüş var.Adını bu aralar hiç duyamıyorum.Sivasspor 2 sezon sonra ilk kez küme düşme potasından uzakta oynuyor.Oldukça iyiler.

Manisa bir ara ilk 6'ya girmişti ama düşüşe geçtiler.Gene de konumları fena degil.

tanısan iyi admindir Marooned - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    20 Haziran 2007
    Şimdilik en başarılı takımlar Fenerbahçe ve Galatasaray olarak görünüyor. Baştan aşağı yenilenen bir anlayış ve kadroyla mücadele eden Galatasaray, hak ettiği üzere lider. Yıpransa da futbolu beğenilmese de - ki bence çok vasat oynuyorlar - Fenerbahçe de takdire şayan bir konumda bitirdi ilk yarıyı.

İlk haftalarda çok eleştirilen ve cidden kötü futbol oynayan Beşiktaş toparladı. Avrupa Ligi'nde lider bitirip, ligde zirveyi yakından takip ediyor ve futbolunda gözle görülebilecek bir iyileşme var. Puan farkını koruyup play-off'a iddialı gireceğini düşünüyorum. Zirve mücadelesi bu 3 takım arasında geçer bence. Play-off'a yükselen 4.takım çerezlik olur gibi.

3 büyüklerin burada olması her şeye rağmen şaşırtmadı. Önemli başarılar yakalayan takım Mersin İdman Yurdu'yu es geçmek olmaz. Lige yeni yükselen bir takım için, toplama bir kadro için gerekenden fazlasını yaptılar diyebilirim. Aynı şekilde kısıtlı kadrosuyla Gençlerbirliği ve Eskişehirspor'da takdire şayan sonuçlar aldılar. Fuat Çapa'yı, Skibbe'yi ve en önemlisi Nurullah hocayı tebrik etmek gerekir.

Kayserispor, Manisaspor, Trabzonspor, İBB ve Sivasspor da iyi giden ancak süreklilik tutturamayan takımlar oldular. Özellikle İBB, Abdullah hocanın gidişinden sonra dağıldı, Manisaspor'la birlikte son haftalarda epey sıra gerilediler. Küme düşme adayı olan Sivasspor için geldiği nokta başarı sayılabilir. Trabzonspor da ŞL serüveninden bir hayli yorgun çıktı ancak onların toparlanıp üst sıralarda yer alacağını düşünüyorum. Kayserispor ise bildiğimiz gibi her zaman tehlikeli bir takım, halen ilk 4 şansları yüksek.

Bursaspor yetersiz kadrosuyla beklenen sırasında ama bir çok kişi hayal kırıklığı olarak tanımlıyor. Bahsettiğim gibi bence değil. Ozan İpek dışında etkili oyuncuları kalmadı, Ertuğrul Sağlam yine transfer yetersizliğini gösterdi. İyi başlayıp sonunu kötü getiren Orduspor da Cuper'le neler yapacak merak konusu. Fena kadroları yok bence, üst sıralara yükselebilirler. Antalyaspor da her zamanki gibi küme düşmeyen ama pek de bir şey vaad etmeyen takım olma hüviyetini sürdürüyor.

Hayal kırıklıklarına gelince... İlk sırada Gaziantepspor gelir benim gözümde. Sıraları ve kadroları yakışmıyor birbirine. Abdullah hoca da derman olamadı, ligi o sırada bitirmezler ama yine de hayal kırıklığı yaşatırlar gibime geliyor. Samsunspor ve Emenike'den sonra dağılan Karabükspor da beklediğimiz üzere kötü durumdalar. Samsunspor bir yükseliş yapabilir ama Karabükspor hem Bülent Korkmaz etkisi hem de yetersiz kadrosu düşünüldüğünde ikinci yarıda küme düşmeye en büyük adaylar. Tabi Ankaragücü'nü de es geçmemek lazım, A2 takımıyla çıkacaklar ikinci yarıya ve küme düştüler diyebiliriz.
    forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.

Bölüm Yöneticisi Mythosman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    26 Ocak 2009
    Nereden
    Bursa
    Oynanan futbolu , verilen mücadeleyi bir kenarı bırakıp artık ligin başındaki bu ciddi şike (teşvik vs.) problemlerini çözmemiz gerek bu iş böyle yürümez kim olursa olsun ve hakettiği ceza ne ise bir an önce cezalandırılmalı veya suçsuzluğu kanıtlanmalıdır (onaylanmalıdır). Şuanki durum tüm takımlara zarar vermekte benim gibi düşünen birileri olduğuna eminim insanlar artık maç bile izlemek istemiyor. 58.madde olayını açmak bile istemiyorum burası yeri değil belkide fakat şunuda söylemeliyim ki bir kaos içine doğru gidiyoruz. Kendi kendini yönetmekten aciz bir federasyon ile bu iş yürümez birilerinin artık dur demesi gerek. Son olarak ligin ilk yarısında malesef çözmemiz gereken bu problemleri hala çözememiş oluşumuz tam bir rezillik. Umarım bu sorunları bir an önce çözeriz yoksa birileri gelip kolumuzu kesecek gibi gözüküyor!
    Konu Mythosman tarafından (29 Aralık 2011 Saat 21.51 ) değiştirilmiştir.

Takım Oyuncusu Leİte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    01 Kasım 2007
    Nereden
    İstanbul
    Beşiktaş zirveden kopmadı takibini sürdürüyor. oldukça sakat oyuncusu vardı sene başından beri. yinede hiç bir yarıştan kopmadı. Aynı zamanda Avrupa Liginde oldukça zor bir gruptan lider çıktı.

Galatasaray geçen seneki trajedinin ardından yapılanma ile beklenilen potansiyelini sahaya yansıttı 3 yıllık şampiyonluk özlemini bu yıl bitirmek istiyorlar.

Fenerbahçe önemli 2 oyuncusunu kaybetti lig performansı her şeye rağmen(bienveneü dahil) göz doldurucu.

Trabzonspor kilit isimlerini kaybettiler şl'de iyi oynadılar ama lige erken havlu attılar play-off'u kovalayacaklar artık.
    second place is the first loser

Takım Oyuncusu uti97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    25 Aralık 2010
    Nereden
    Yalova
    Bloglar
    1
    Galatasaray 1,
    Fenerbahçe 2,
    Beşiktaş 3 olur Ama 4. Surpriz Olacak. Bursa ilk 8'e Girsin En Azından, Belki UEFA'ya Yolları Duser.
    It's Time To Go GALATASARAY
    It's Time To Go GALATASARAY

Gelecek Vaadeden sayko_rapper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    23 Ocak 2010
    Nereden
    İstanbul
    Galatasaray baştan aşağı yeni bir kadro kurdu takımın bu kadar çabuk kaynaşmasını beklemiyorum ama benim beklentimi aşan ve liderliği cidden hakeden bi takım şu performansıyla.

Fenerbahçe nin şike olaylarından sonra takım psikolojisi ve bana göre kadronun geçen seneden çok daha güçsüz bir kadroyla yarışın içinde kalması bence de takdir edilmeli.

Trabzonspor un ben ligde geçen seneki performansı yakalayabileceğini sanmıyorum erken olabilir fakat bence trabzon un şampiyonluk şansı çok az.

Beşiktaş ise güzel bir performansla ilerliyor ben 2.yarıya iyi konsantre olurlarsa Avrupa maçlarından sonra puan kaybı yaşamazlarsa şampiyonluk yarışının içinde sonuna kadar olucaklarını düşünüyorum

Gelecek Vaadeden Engin Baytar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    23 Aralık 2011
    Nereden
    İstanbul
    Galatasarayın geçen senenin ardından bukadar düzelebilmesi çok güzel.
    Ben Galatasaray-Fenerbahçe-Beşiktaş-Eskişehir in playoff lara kalıcağını tahmin ediyorum.
    Sezon arası transferlerde Galatasarayın performansını hiç beğenmedim
    Şahsen daha iyi transferler bekliyordum ama Yiğit Gökoğlan'da süratli bir topçuymuş, umarım takıma katkı sağlar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA