fener yener
Spor Toto Süper Lig Kategorisinde ve Haber Arşivi Forumunda Bulunan Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | STSL 25.Hafta Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> - 05-02-2012 / 19:00...
fener yener
yeter demirören yeter git lütfen carvalhalıda al defol beşiktaştan forvet yok sağ bek yok transfer yok sezon sonunda avucumuzu yalayacaz.bu maçta kazara alacağımız bir galibiyet daha işler yolunda gibi gösterecek.carvalhalın ne oynatmaya çalıştığını anlayan yok.kendi de bilmiyor hep aynı bahaneler 3 günde bir maç oynuyoruz falan şu portekizli takıntısından vazgeçmeliyiz alves hariç bütün portekizliler yollanmalı quaresma ona gösterdiğimiz sevgiyi haketmiyor saçma sapan bi hareketle atılıyor sonra bi gol atıyor tribünler quaresma quaresma diye inliyor vazgeçin şu heriften bana göre beşiktaşın başına jürgen klopp tarzında biri geçmeli ve bu yönetim gitmeli o zaman başarı gelecektir
Ben mesela Sabri'nin frikiklerini beğeniyorum.----------ÖMER ÜRÜNDÜL
Bjk bu maça tam kadro çıksaydı eğer banko Bjk diyebilirdim ama çok önemli eksiklikler var..takımımın kazanmasını tabiki isderim ama kötü oyun beni korkutmuyor da değil..Kadıköy'de daha iyi oynuyoruz umarım taraftarın desteği, Dia ve Sow'un gelmesiyle bir hava yakalarız ve bu önemli maçı kazanırız..
Ölüm olsa da ucunda, Bayrağım hep avucumda, Formam olsun baş ucumda, FENER yazsın mezar taşımda..
Herkesin dediği gibi de kolay olacağını sanmıyorum maçın.Çekişmeli geçecektir.Sow'un ilk 11'de başlıyacağı söyleniyor.Umarım doğrudur.Zaten Afrika kupası dolayısıylada hazır durumdadır.
2-1 yeneriz.
Sow ve Dia nın oynayacak olması, beşiktaşta da hilbert,fernandes,quaresma gibi önemli isimlerin oynamayacak olması bizim için büyük avantaj.Bir de maçın Kadıköy de olması var tabi.2-1 ya da 3-1 yeneriz diye düşünüyorum ama bu savunmayla gol yememiz kesin gibi..
Tek Aşk FENERBAHÇE
'' banko fener ''
Beraberlik bizim için en iyisi.![]()
beraberlik bizim icin en iyisi besiktasta eksiklikik var ama bakalim ne olcak bekliyoruz
S.G.S
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)