Spor Toto Süper Lig Kategorisinde ve Haber Arşivi Forumunda Bulunan Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | STSL 25.Hafta Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Kerem Sevim Nickli Üyeden Alıntı Bu konuşmalarım da uyarı niteliğinde o yüzden sıkıntı yok benim için.Daha kendi taraftarı olduğun takımın ...
Ölüm olsa da ucunda, Bayrağım hep avucumda, Formam olsun baş ucumda, FENER yazsın mezar taşımda..
tamda dediğim gibi oldu maç. Beşiktaş iyi mücadele etti. holosko ve ernst biraz akıllı olsalardı maçıda kazanırdı. Fenerbahçe taraftarlarını sevindirmiş olabilir ama derbi maçta dezavantajları çok fazla olan Beşiktaş a bu kadar ezilmesini beklemiyordum.. Tebrikler yinede
İmpossible İs Nothing.. Bir Gün Değil, Her Gün BEŞİKTAŞ
İlk yarıyı sonradan izledim ve kanaatim oyun ortadaydı. Fenerbahçe bir kornerden golü buldu ve morallendi. 2. yarı da üstün taraf Beşiktaştı lakin ezdi mezdi denilecek bir hakimiyeti yoktu. Şayet sorarsanız maçı hakkı beraberlikti bence ama oyunun adı futbol sonuca giden kazanıyor. Stoch , Tanju ' ya büyük üstünlük kurdu. Stoch biraz akıllı kullansaydı topu golü de bulabilirdi. Beşiktaş ' ın kaçırdığı pozisyonlarda tamamen bireysel hatalar vardı. Ersnt ' in son vuruşlarda ki sorunu ve Holosko ' nun saçmalaması Beşiktaş ' ın 2 golüne mal oldu. 2. gol zaten Beşiktaş gol atmak için açılınca Simao sol beke geçince haliyle geldi. Ama daha önce de söylediğim gibi bence maç ortadaydı maçın hakkı beraberlikti.
Gelelim Sow konusuna. Öncelikle takıma yeni katılmış bir oyuncu zaten kimse bu maçta ondan mucizeler beklemiyordu. Fakat benim aklıma takılan kısım Sow ' un pivot forvet gibi oynamasıydı. Tahminimce ilerde top tutabilmek için Aykut Kocaman istedi bunu ondan. Görevini gayette iyi yerine getirdiğini düşünüyorum. Fakat asıl rolü bu değil bence Sow ' un. Herkes diyor ki yok boş kaleye gol attı falan filan ben işin golünde değilim. Pozisyon alma kabiliyetinin çok iyi olduğunu düşünüyorum. Gerekli yerlere koşu atıyor ki pivot forvet olarak oynamasaydı aralara koşu atarak Beşiktaş defansını fazlasıyla yıpratacağını düşünüyorum ama Aykut Kocaman tercihini bu yanda kullanmadı saygı duymak lazım. Önemli bir sakatlık falan yaşamazsa bence Fenerbahçe ' nin aradığı forvet olma yönünde iyi bir adam.
Olaylara gelince gerçekten hiç istenmeyen olaylar oldu fakat bunların olacağı zaten maç öncesinden belliydi şaşırmış gibi yapmaya hiç gerek yok. 2 takımda her derbi sonunda olduğu gibi para cezası veya saha kapatma cezası yiyecektir mutlaka.
Simao değil Veli gördü ama Simao kabak gibi hakemin önüne atlayınca ona verildiğini zannettiler. Neyse, maçta FB öldü neredeyse, kazanmalarına rağmen üstün taraf BJK'ydi. Tam kadro çıksalar bu maç böyle bitmezdi bence. FB'de 2 sakat oyuncusuna rağmen iyi mücadele etti ama fazla üstün değildi.
"Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe'nin 9 şutuna karşılık rakip kaleye 11 şut atan siyah-beyazlılar, 10 korner kullanırken, ev sahibi takım ise sadece 4 korner atabildi.
Siyah-beyazlı takım ceza sahasına 36 orta yaparken, sarı-lacivertli takım ise 15 kez topu rakip ceza sahasına ortaladı. Beşiktaş ilk yarıda yüzde 56-44 geride olduğu topla oynama yüzdesini de, maç sonunda yüzde 53-47 lehine çevirmeyi bildi. Topla oynama süresinde ise Beşiktaş rakibine 22.49'ya 25.16'lık (Dakika) üstünlük kurdu.
Fenerbahçe sadece pas sayısında Beşiktaş'ı geçebildi. Maçta sarı-lacivertliler 376 pas yaparken, Beşiktaş ise 350'de kaldı."
“I'm not saying I'm gonna change the world, but I guarantee that I will spark the brain that will change the world.”
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)