twitter facebook steam
Toplam 14 sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu
Konuda toplam 137 mesaj bulunuyor.

Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | STSL 25.Hafta

Spor Toto Süper Lig Kategorisinde ve Haber Arşivi Forumunda Bulunan Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | STSL 25.Hafta Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> can_o9 Nickli Üyeden Alıntı oraya giden taraftarın ben BJK seyircisi olduğuna inanmıyorum çünkü..yapılanlar normal değildi bu BENİM GÖRÜŞÜM..istediğin gibi alabilirsin ...

Yeni Üye Tony1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    14 Aralık 2008
    Nereden
    Eskişehir/Kütahya
    Alıntı can_o9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oraya giden taraftarın ben BJK seyircisi olduğuna inanmıyorum çünkü..yapılanlar normal değildi bu BENİM GÖRÜŞÜM..istediğin gibi alabilirsin ama ortalığın içine eden falan yok..ortamı germene de gerek yok..maçı izlerken de söyledim şimdi de söyledim.."oraya giden BJK taraftarı maç izlemeye gitmedi ve BJK taraftarı olduklarına inanmıyorum"
    Ortalığı geren birisi olduğum ilk konudur,alkışlar bana.

Allons-Y L[4]mp[4]rd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    12 Şubat 2009
    Nereden
    Istanbul
    Son golü abartmayın diyenler var da Bienvenu olsa onu kaçırırdı bi de öyle bir ihtimal var.Gol güzel degil ama pas trafigi güzel ve önemli olan gol olmasıydı.Aykut Kocaman'ın Selçuk-Emre degişikligi bir hataydı bana göre.Oyunu tamamen rakibe verdi.Selçuk yerine Dia veya Caner'i sokup Mehmet'i ortaya çekebilirdi.
    Toni Kroos bunu beğendi.

Takım Oyuncusu can_o9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    03 Mart 2010
    Nereden
    Migros
    Alıntı Abdullah Başlık Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ortalığı geren birisi olduğum ilk konudur,alkışlar bana.
    evet bu konuşma tarzına alkış yakışır..bravo çok örnek birisin..kendi görüşümü söyledim isteyen senin gibi yanlış algılayıp, ceza aldığmı falan da vurgulayıp beni de gerebilir..sorun değil tebrikler Fenerbahçem..

Ölüm olsa da ucunda, Bayrağım hep avucumda, Formam olsun baş ucumda, FENER yazsın mezar taşımda..

Yıldız Oyuncu TDurden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    18 Ocak 2009
    Nereden
    İzmir
    oraya giden taraftarın ben BJK seyircisi olduğuna inanmıyorum çünkü..yapılanlar normal değildi bu BENİM GÖRÜŞÜM..istediğin gibi alabilirsin ama ortalığın içine eden falan yok..ortamı germene de gerek yok..maçı izlerken de söyledim şimdi de söyledim.."oraya giden BJK taraftarı maç izlemeye gitmedi ve BJK taraftarı olduklarına inanmıyorum"
    Oraya gidenler ne? Galatasaray taraftarımı saçma saçma konuşmayın Allah aşkına.

Katılış
    03 Mart 2010
    Nereden
    Migros
    Alıntı TDurden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oraya gidenler ne? Galatasaray taraftarımı saçma saçma konuşmayın Allah aşkına.
    yok artık..allahım saçmalamayın yaa ne Galatasaray'ı :S ne alaka..sileyim ya ben yorumu saçma sapan yerlere çekiyorsunuz..valla pes..demek istediğim takımlarını desteklemeye giden GERÇEK BJK SEYİRCİSİ değildiler demek istedim..

Ölüm olsa da ucunda, Bayrağım hep avucumda, Formam olsun baş ucumda, FENER yazsın mezar taşımda..

Katılış
    18 Ocak 2009
    Nereden
    İzmir
    yok artık..allahım saçmalamayın yaa ne Galatasaray'ı :S ne alaka..sileyim ya ben yorumu saçma sapan yerlere çekiyorsunuz..valla pes..demek istediğim takımlarını desteklemeye giden GERÇEK BJK SEYİRCİSİ değildiler demek istedim..
    Yok arkadaşım ben senin ne demek istediğin anladım.Onlarda bildiğin has BJK seyiricisidir.Özellikle derbi deplasmanlarına gidenlerdir gerçek taraftar.Yaptıkları yanlış kabul ediyorum ama onların %80-90 Çarşı grubuna da üyedir ve gerçek Beşiktaşlıdır.Sadece yaptıkları yanlıştı ve bunları çArşı'ya yıkmak yanlış olur olay budur.

Katılış
    03 Mart 2010
    Nereden
    Migros
    Alıntı TDurden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok arkadaşım ben senin ne demek istediğin anladım.Onlarda bildiğin has BJK seyiricisidir.Özellikle derbi deplasmanlarına gidenlerdir gerçek taraftar.Yaptıkları yanlış kabul ediyorum ama onların %80-90 Çarşı grubuna da üyedir ve gerçek Beşiktaşlıdır.Sadece yaptıkları yanlıştı ve bunları çArşı'ya yıkmak yanlış olur olay budur.
    daha önce Kadıköy'e geldiklerinde böyle görüntülerle karşılaşmamıştım o yüzden öyle dedim..tribünü ayıran ağlara o şeyi asmaları kötüydü..açtıkları pankartı falan yaktılar..ki gerçekten o pankartta yazan yazıyı çok güzel ve anlamlıydı..

Katılış
    18 Ocak 2009
    Nereden
    İzmir
    daha önce Kadıköy'e geldiklerinde böyle görüntülerle karşılaşmamıştım o yüzden öyle dedim..tribünü ayıran ağlara o şeyi asmaları kötüydü..açtıkları pankartı falan yaktılar..ki gerçekten o pankartta yazan yazıyı çok güzel ve anlamlıydı..

Yani uzatmaya değmez bir konu

tanısan iyi admindir Marooned - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    20 Haziran 2007
    @can_o9

Bak güzel kardeşim. Müdahale etmeyeyim diyorum da anlamıyorsun. Hep yazıyorum bak bu sefer tek cümle yazacağım.

Beşiktaş taraftarının yaptıklarını beğenmeyip, polislerin yaptığını yazmaz isen ve kendi taraftarının da 90 dakika küfür ettiğini eklemez isen objektif olmuyorsun. Hele bir de burada bazı kişileri kötü şeylerle itham ediyorsun ki o daha kötü. Yapma lütfen, itici oluyorsun.

Daha da uyarmak istemiyorum seni. Bıktım çünkü.
    forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.

Siteden Uzaklaştırıldı Erneste - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    17 Ocak 2009
    Nereden
    Elazığ
    Sow'a laf atanların beyni; bir oyuncunun henüz 2 antreman yaptığı ve ilk maçına çıkıp bu paslaşmada, o pozisyonu almanın oldukça zor olduğunu basmıyor sanırsam.
    Çok iyi oynuyor falan demedim, ama adama sallıyan zihniyeti anlamıyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA