twitter facebook steam
Toplam 2 sayfa 12 SonuncuSonuncu
Konuda toplam 12 mesaj bulunuyor.

Futbol Forum Yenilendi

Futbol ve Tüm Sporlar Kategorisinde ve Futbol Forumunda Bulunan Futbol Forum Yenilendi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Forumda temadan başlamak üzere küçük çaplı değişiklikler yapmaya devam ediyoruz. Bu süreç kapsamında Futbol Forumu'nun kategorilerinde düzenlemeler yapıldı. Buna göre; ...

Ein Leben Lang elazulreal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    25 Haziran 2007
    Nereden
    ODTÜ

Futbol Forum Yenilendi

Forumda temadan başlamak üzere küçük çaplı değişiklikler yapmaya devam ediyoruz. Bu süreç kapsamında Futbol Forumu'nun kategorilerinde düzenlemeler yapıldı. Buna göre;

-Kendine ait forumu bulunan Beşiktaş, Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile ilgili tüm haberler ve bu takımların Avrupa'daki, Türkiye Kupası'ndaki ve diğer platformdaki tüm maçları bulunduğu kategoriye açılacaktır. Bu takımların ligde içinde bulunulan hafta oynadığı maçlar Haftanın Maçları forumuna açıldıktan sonra hafta bitiminde kendi alt forumlarına taşınacaktır.

-Gerçekleşmemiş ve henüz söylenti halindeki tüm haberler, bulundukları forumlardaki sabit Transfer Söylentileri forumlarında paylaşılacaktır. Bu söylentiler için açılan konular kilitlenecek ve çöpe taşınacaktır.

-Kendine ait forumu bulunmayan diğer Süper Lig takımları ile ilgili haberler Diğer Takımlar forumuna açılacak. Bu takımların ligde içinde bulunulan hafta oynadığı maçlar Haftanın Maçları forumuna açıldıktan sonra hafta bitiminde Diğer Takımlar forumuna taşınacaktır. Bu takımların Türkiye Kupası ve Süper Kupa maçları ise Türkiye Kupası ve Süper Kupa forumuna açılacaktır.

-Bank Asya 1. Lig ve diğer alt kategorilerdeki takımlar ile ilgili haberler Bank Asya 1.Lig ve Alt Kategoriler forumuna açılacak. Yine bu kategorilerde bulunan kulüplerin Türkiye Kupası ve Süper Kupa maçları Türkiye Kupası ve Süper Kupa forumuna açılacaktır.

-Milli Takım ile ilgili tüm haber ve maçların konuları Milli Takımlarımız forumuna açılacaktır.

-Avrupa Ligleri ile ilgili tüm haberler ve maçların konuları o ligin kendine ait forumu varsa o foruma, yoksa Diğer Ligler Haberleri forumuna açılacaktır.

-Türk takımlarının maçlarıyla haberleri hariç tüm Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi haberleriyle maçları ilgili forumlarda tartışılacaktır.

-Türkiye ve Avrupa dışındaki tüm haberler Dünya'dan Futbol forumu altında paylaşılacak ve tartışılacaktır.

-Futbol Bölümü Kuralları olduğu gibi geçerliliğini sürdürecektir.

Just one more match, i promise...

Tausend Freunde, die zusammenstehn; dann wird der FC Schalke niemals untergehn

Yıldız Oyuncu Chicharito JH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    02 Eylül 2007
    Nereden
    Eskişehir
    Harika oldu böyle. Açılan gereksiz konular , önemli konuları 0 mesajla arka sayfalara götürüyodu .
    Ygs, Lys Mode: ON.

Takım Oyuncusu HellHound - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    27 Ocak 2010
    Nereden
    İstanbul
    İyi olmuş değiklik.Arada bir yapmak lazım
    Kendi şampiyonluk kutlamanda bile senden 30 puan geride kalan
    Galatasaray aklındaysa hala; büyük olan sen değil aklında olandır..
    Uzun bir süre yokum...

Takım Oyuncusu The Call - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Aralık 2009
    Nereden
    İstanbul
    Bence çok da iyi olmadı. Eskiden Beşiktaş Galatasaray vs. bütün takımların haberlerine bakıyordum anasayfada çıkınca. En az kendi takımım kadar haberdar oluyordum rakiplerimizden. Ama şimdi o sayfaya girip de Galatasaray veya Beşiktaş haberlerine bakacağımı düşünmüyorum. Bu yönden bence kötü olmuş.

Yıldız Oyuncu CaqataY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    27 Temmuz 2009
    Nereden
    Ankara
    Yenilik iyidir her zaman

tanısan iyi admindir Marooned - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    20 Haziran 2007
    Karışıklığı önlemek adına yapıldı, devamı gelecek ve o zaman hak vereceksiniz.
    forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.

Takım Oyuncusu DDT1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    24 Haziran 2009
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı caqrioz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence çok da iyi olmadı. Eskiden Beşiktaş Galatasaray vs. bütün takımların haberlerine bakıyordum anasayfada çıkınca. En az kendi takımım kadar haberdar oluyordum rakiplerimizden. Ama şimdi o sayfaya girip de Galatasaray veya Beşiktaş haberlerine bakacağımı düşünmüyorum. Bu yönden bence kötü olmuş.
    Rakip takım hakkında haber almak istersen o bölüme bakarsın bunda yakınacak bir şey yok bana göre. Hemde bu değişiklikle futbol forumu daha düzenli bir hal aldı. Ve artık 5 büyüklerin transfer,sakatlık vs. haberleri birbirine girmeyecek iç içe olmayacak. Değişiklik her zaman iyidir.Ve değişiklik olumlu yönde olduğunda da bu bir değişiklik olmakla birlikte aynı zamanda gelişmedir ve ben bu değişikliğin olumlu olduğunu düşünüyorum. Hayırlı olsun.

Ein Leben Lang elazulreal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    25 Haziran 2007
    Nereden
    ODTÜ

-Gerçekleşmemiş ve henüz söylenti halindeki tüm haberler, bulundukları forumlardaki sabit Transfer Söylentileri forumlarında paylaşılacaktır. Bu söylentiler için açılan konular kilitlenecek ve çöpe taşınacaktır.

En önemli değişiklik bu bana kalırsa zira herhangi bir sitenin veya gazetenin hiçbir dayanağı bulunmayan sallama haberleri için konu açmak gereksiz kalabalık yapmaktaydı forumda; bazılarına cevap bile verme gereği duyulmuyordu o derece. Bu yüzden böyle bir karar aldık ve yeni kurallara uymanızı temenni ediyoruz.

Just one more match, i promise...

Tausend Freunde, die zusammenstehn; dann wird der FC Schalke niemals untergehn

Takım Oyuncusu The Call - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Aralık 2009
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı DDT1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rakip takım hakkında haber almak istersen o bölüme bakarsın bunda yakınacak bir şey yok bana göre. Hemde bu değişiklikle futbol forumu daha düzenli bir hal aldı. Ve artık 5 büyüklerin transfer,sakatlık vs. haberleri birbirine girmeyecek iç içe olmayacak. Değişiklik her zaman iyidir.Ve değişiklik olumlu yönde olduğunda da bu bir değişiklik olmakla birlikte aynı zamanda gelişmedir ve ben bu değişikliğin olumlu olduğunu düşünüyorum. Hayırlı olsun.
    hayır tamam ben yakınmıyorum zaten yakınsam ne olur yöneticilerin bileceği iş ama daha kolay oluyordu eskiden diğer takımların haberlerine bakmak neyse ama buna da alışacağız artık

Wonderkid Anıl Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    14 Kasım 2007
    Nereden
    Körfez / Kocaeli
    İyi olmuş.

Toplam 2 sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA