twitter facebook steam
Konuda toplam 10 mesaj bulunuyor.

FC Girondins Bordeaux

FM Takımdaşlık Kategorisinde ve Fransa Forumunda Bulunan FC Girondins Bordeaux Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> ...

Üstad-ı Azam Keyfi Muazzam.. HeadMan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Ekim 2007
    Nereden
    Kastamonu

FC Girondins Bordeaux

Gelecek Vaadeden tlgkzlrmk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Aralık 2009
    Nereden
    İstanbul
    fransa nın itibarlı ama itibarını kaybetmek uzere görünen bi durumda bordeaux.. yeni kariyerimi bordeaux la açtım.. pek iç açıcı bi tablo yok aslında. sınırlı güçte bi kadro ve 0 transfer ücretinin yanı sıra 300K lık wage veriyolar.. buda bedava otunculara yonlendiriyo tabi dogal olarak.. diarra burda takımın eksik bolgesindeki en onemli sorunu cozuyo.. ve bandalovski sag bek için kaçırılmicak bir fırsat ( ben alamadım ama herkese tavsiye ederim.. bilenler bilir zaten.. ) kariyerime gecicek olursam su an ligde 19 mac sonrasında lyon un ardından 1 puan farkla 2. yim.. 4-5-1 taktigi en dogru taktik bence bordeaux için.. lig de kendi sahamda psg yi 7-1 yendigim macıda unutulmazlar arasına ekliyorum.. bi kaç paylaşım birazdan geliyoo...

Katılış
    09 Aralık 2009
    Nereden
    İstanbul

Sezon Sonu Görüşmek Üzere...

Takım Oyuncusu Leİte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    01 Kasım 2007
    Nereden
    İstanbul
    En azından geçmişte Chamakh, alou diarra, gourcuff felan vardı o ara iyilerdi fakat bu seride(yılda) doğal olarak zayıflatılmış durumda. Yine de ligue 1 için ideal bir kariyer tercihi olur. Sermaye takımı PSG ve ya klasik popülist lyon'a tercihen.
    second place is the first loser

Gelecek Vaadeden zafery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    25 Ekim 2011
    Nereden
    İstanbul
    Şampiyon olursun gibime geliyor abi.

Katılış
    09 Aralık 2009
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı zafery Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şampiyon olursun gibime geliyor abi.
    bir iki transfer daha yaptım ama takım bocalamaya basladı. puan farkı 24. hafta itibariyle 5 oldu. 3. sıradayım ama pes etmiş değilim

Anahtar Oyuncu alperinho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    08 Ocak 2009
    Nereden
    Çorum & Malatya
    adını yazmakta her defasında zorlandığım bu takım bu seride berbat olmuş maalesef küme düştü benim oyunda ve hala çıkmış değil.Fransa'dan sürpriz oyuncular çok çıkıyor onlardan bir iki tane buldun mu genç yaşta eski günlerine döndürebilirisn klubü

başarılar

Katılış
    09 Aralık 2009
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı alperinho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adını yazmakta her defasında zorlandığım bu takım bu seride berbat olmuş maalesef küme düştü benim oyunda ve hala çıkmış değil.Fransa'dan sürpriz oyuncular çok çıkıyor onlardan bir iki tane buldun mu genç yaşta eski günlerine döndürebilirisn klubü

başarılar
    teşekkür ederim.. şu an için çok kotu gittiği sölenemez.. hedef şampiyonluk ama kadro gücü buna el vermeyebilir yanlız en kotu ihtimal şampiyonlar ligine kalıcak pozisyonda bitiririm ligi rahatlıkla. Bordeaux eski gunlerine cok yakın..

Katılış
    09 Aralık 2009
    Nereden
    İstanbul
    malesef sezonu 3. bitirdik. türkçe oynayabilseydim eger kesinlikle şampiyon olurdum..

Katılış
    09 Aralık 2009
    Nereden
    İstanbul
    ermeni soykırımı yasasını meclisinden geciren fransayı edebilecegim tek protesto şekliyle protesto ediyor ve yonettiğim bordeaux u siliyorum.. bi fransız takımı yonetemem artık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA