bunu hala bilmeyen olduğuna inanıyorum çok güzel paylaşım sağol
Site Yönetimi ve Kuralları Kategorisinde ve Forum Rehberi Forumunda Bulunan Flood Nedir? Neden Yapılmamalıdır? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> DeNiZ_1903 Nickli Üyeden Alıntı Organize işlerdeki Cem Yılmaz'ın dediğine benzemiş başlık 1 Dayak nedir ? Neden atılır ? Flood nedir ...
bunu hala bilmeyen olduğuna inanıyorum çok güzel paylaşım sağol
Eski Nick : Assis Moreira
genelde yapmamaya özen gösteririm rehber için teşekkür ederim![]()
iletişim: melanqolia_beqo@hotmail.com
ben bildiğim halde yanlışlıkla yaptım mesajı editliceme alıntı yapa tıkladım
Galatasaray
Yapmamaya çalışıyorum ama bazen nette bir sorun oluyor ve cevapla 2 defa arda arda tıklanıyor.2 tane aynı mesaj alt alta gidiyor.Zaten olduğu zaman böyle birşey yöneticilerden birine iletiyorum ve sağolsunlar birini siliyorlar![]()
Kendi şampiyonluk kutlamanda bile senden 30 puan geride kalan
Galatasaray aklındaysa hala; büyük olan sen değil aklında olandır..Uzun bir süre yokum...
Ben fark etmeden 1-2 kere yaptım sanırım kusura bakmayın. Daha dikkatli olacağım.
A-a, nerde yaptım yahu ? Ard arda 2 msj yazarsam flood değilmi ? yoksa ben tam anlamadım mı bu flood olayını ?
Bir insanın akıllı olmasına dediğimiz bir şey yok. Yeter ki ; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. - Eflatun
hee,özür dilerim. Ben indiripte hiç ses çıkartmıyo olmıyım diye iyi niyetle yazıyodum kusura bakmayın.
Bir insanın akıllı olmasına dediğimiz bir şey yok. Yeter ki ; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. - Eflatun
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)