yararlandığım konulara mutlaka bir cevap bırakıyorum, böyle olması çok daha iyi oldu bence...
Site Yönetimi ve Kuralları Kategorisinde ve Forum Rehberi Forumunda Bulunan Gizli İçerik Ekleme Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Şöyle bir sorun var yayınladığım taktik 300'ü aşkın görüntülenmiş cevap sayısı sıfır....
Şöyle bir sorun var yayınladığım taktik 300'ü aşkın görüntülenmiş cevap sayısı sıfır.
Bir tarafta 29 senedir Türkiye Kupası'nı alamayanlar şampiyon olduk diye, diğer tarafta 28 senedir lig şampiyonluğunu alamayanlar şampiyonluğa oynadık diye büyüklük taslıyorlar. Cimbom ise 10 senedir AVRUPA Şampiyonluğuna hasret... İşte bu yüzden en büyük Galatasaray... Bitti...
yararlandığım konulara mutlaka bir cevap bırakıyorum, böyle olması çok daha iyi oldu bence...
ben bunu biliyordum ancak....kodunu kullandığınız halde ben tüm linkleri yorum atmadan qörüyorum...
Bu uygulamayı kaldırdık çünkü.
You have a voice, don't lose it
You have a choice, so choose it
You have a brain, so use it
Follow @alessionikky
abi bence bu uygulama kalkmasın gerekliydi başkaları dosyaları alıp gidiyor gerçi bazıları öylesine üyelik açıp yukluor ama....
![]()
çArşı
![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)