Teşekkürler Cemal
Site Yönetimi ve Kuralları Kategorisinde ve Forum Rehberi Forumunda Bulunan Raporla Butonunun Kullanımı | Resimli Anlatım Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Oncelikle raporla butonu, rapor edilecek konular, mesajlar, gorseller icin kullanilir. Raporlanan mesaj, konu, gorsel aninda yoneticiye ulasir ve yonetici gerekli ...
Oncelikle raporla butonu, rapor edilecek konular, mesajlar, gorseller icin kullanilir. Raporlanan mesaj, konu, gorsel aninda yoneticiye ulasir ve yonetici gerekli duzeltmeleri yapar.
Bu butonu kullanmak icin oncelikle kullanicinin profilinin altindaki "Raporla" butonuna tikliyoruz:
Daha sonra raporlama sebebimizi yaziyip gonder butonuna tikliyoruz:
Önemli:Yapmis oldugunuz ihbarlar yonetim tarafindan aninda degerlendirilir. Yönetime bu işlemde yardimlariniz icin tesekkurler.Saygılar.
Cemal Kılıç![]()
Teşekkürler Cemal
Çok yararlı bir rehber olmuş, şunu da belirtmek isterim imzamda da yazdığı gibi her mesaj tarafımdan kontrol ediliyor arkadaşlar.
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
Yakaladığımız her raporu değerlendiriyoruz da, bir bilgilendirme yapmak gerek.
Raporla butonu Teşekkür butonu değildir.
Sayısız 'teşekkürler', 'emeğe saygı' raporları geliyor. Bunun bilinmesinde yarar var.
Bence gereksiz olmuş
Hayır konuya gereksiz olmuş dedim
O açıdan doğru ama ben kendime göre demiştim
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)