Sağolasın Cemal
Site Yönetimi ve Kuralları Kategorisinde ve Forum Rehberi Forumunda Bulunan Raporla Butonunun Kullanımı | Resimli Anlatım Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Çok yararlı bir rehber olmuş Cemal kardeşim.. Birisi forum kurallarına aykırı veya forum düzenini bozan bir cümle kullandığında ona cevap ...
Çok yararlı bir rehber olmuş Cemal kardeşim..
Birisi forum kurallarına aykırı veya forum düzenini bozan bir cümle kullandığında ona cevap verip ortamı germek ve onun yaptığı suça ortak olmak yerine, bu butonu kullanarak hem o kişinin kullandığı cümlelerin daha kesin yollarla düzenlenmesini sağlamış, hem de forumda tartışma çıkarmamış ve forum düzenini bozmamış oluruz..
Paylaşım için teşekkürler..
Sağolasın Cemal
Boys Of Hell 34!
"Livorno'yu eşimden daha çok sevdiğimi söylüyorlar. Bu kesinlikle yanlış. Eşimi de en az Livorno kadar seviyorum."
Cristiano Lucarelli
teşekkürler.
iletişim: melanqolia_beqo@hotmail.com
Arkadaşlar bu konuyu tekrarlamakta yarar görüyorum. Bizim gözümüzden kaçırdığımız herhangi bir noktayı sizler sayesinde yeniden inceleme fırsatını buluyoruz.
Şikayet etmek istediğiniz mesajları o konuya yazmak yerine bu şekilde raporlarsanız daha iyi takip eder ve gerekli işlemleri yaparız.
Arkadaşlar bu konuyu tekrarlamakta yarar görüyorum. Bizim gözümüzden kaçırdığımız herhangi bir noktayı sizler sayesinde yeniden inceleme fırsatı buluyoruz.Ve aynı zamanda raporladığınız anda değerlendirebilme şansına sahibiz artık.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)