İlk önce takımı tanıtmak istedim bir samsun lu olarak ss leri koymaya başlayacağım serbest transfer olarak birkaç tane oyuncu aldık
Forum & Dosya Çöplüğü Kategorisinde ve Forum Çöplüğü Forumunda Bulunan Eski Günleri Özledik ( Samsunspor ) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> SAMSUNSPOR KARİYERİM Samsun ilinin en başarılı takımı olan Samsunspor, tarihinde 23 hafta boyunca Süper Lig'in zirvesinde yer almıştır ve Süper ...
SAMSUNSPOR KARİYERİM
Samsun ilinin en başarılı takımı olan Samsunspor, tarihinde 23 hafta boyunca Süper Lig'in zirvesinde yer almıştır ve Süper Lig'de en uzun süre lider kalan 6. takımdır. Bu başarısıyla da bu klasmanda Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor'dan sonra en başarılı Türk takımıdır. Ayrıca Süper Lig tarihinde en fazla puan toplayan 10. takım ve 1. Lig'in en çok şampiyon olan takımıdır.
Samsunspor kafilesi, 20 Ocak 1989 tarihinde Malatyaspor ile oynayacağı Süper Lig müsabakasına giderken, 9:30 civarında Havza ilçesinde kafileyi taşıyan 55 DU 637 plakalı kulüp otobüsünün 61 AC 535 plakalı kamyonla çarpışması sonucu kafileyi taşıyan otobüs uçuruma yuvarlanmış ve Samsunspor üç oyuncusunu, teknik direktörünü ve şoförünü kaybetmiştir. Samsunspor'un kazazedelerine ilk yardımı hemen geriden gelen ve Diyarbakırspor deplasmanına gitmekte olan Çarşambaspor kafilesi yapmıştır. Çarşambasporlu yönetici, futbolcu ve görevliler kazaya uğrayan Samsunsporlular'ı tek tek otobüsten çıkartıp Havza Devlet Hastanesi'ne taşıdılar ve kan verdiler.Bu elim kazada hayatta kalan birçok oyuncu ve kafile üyesi de ciddi şekilde yaralanmış ve/veya sakat kalmıştır.
İlk önce takımı tanıtmak istedim bir samsun lu olarak ss leri koymaya başlayacağım serbest transfer olarak birkaç tane oyuncu aldık
İlk maçım yedeklerleydi zenke ve gekas çok iyi oynadı.
Samsunspor - Samsunspor Yedekler (Bilgiler_ Genel Bakış).png
İkinci hazırlık maçım tarsus ile 4-1 yendik iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz
Tarsus I.Y. - Samsunspor (Bilgiler_ Genel Bakış).png
Cengizhan kurt galiba regen ben tanımıyorum özellikleri çok iyi
ve takıma katkısı olacağını düşünerek kadroya bedavaya kattım işte profili[/B]
[/B]
Cengiz Han Kurt (Profil_ Özellikler).png
Hiç mesaj yazan yok mesajları ve tebrikleri görelim beyler bu çok uzun soluklu bir kariyer olacak inşallah
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)