alla alla taktik eklenmiyo nasıl halletcem yardımcı olun pls
Forum & Dosya Çöplüğü Kategorisinde ve Forum Çöplüğü Forumunda Bulunan Mac kazanmanın tek yolu topa sahip olmak Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Beyler 3 gün bu taktik üzerinde calıstım ve yabancı sitelerdeki taktiklerde incelenerek denenerek güzel bi taktik olusturdum her mac %60 ...
Beyler 3 gün bu taktik üzerinde calıstım ve yabancı sitelerdeki taktiklerde incelenerek denenerek güzel bi taktik olusturdum her mac %60 topa sahip olma en az 20 sut cekiosunuz ve güzel basarılar elde saglıyorsunuz:huh:
Konu aysemre58 tarafından (02 Aralık 2011 Saat 18.46 ) değiştirilmiştir.
"Visca Barca, visca el Cataluna" (Barca kazanınca, Katalonya kazanır)
alla alla taktik eklenmiyo nasıl halletcem yardımcı olun pls
Upload ettinmi taktiği. Sen yapamadıysanda yöneticilerden birine taktiği ganın varsa onlar koysunlar.derme imkön
Arkadaslar taktiği hala ekleyemedim.. yardımcı olursanız paylasmak istiyorum... Taktik baya baya iyi ve saatlerce ugrastım.. Atl. Madridle 3.sezonu bitrdim sırasıyla basarılarımı sayim.. ilk sezon ligi 4. bitrdim kralş kupasını aldım euro cupı aldım.. 2.sezon basında avrupa süper kupası ve ispanya süper kupasını aldım ligde sampiyon yaptım sampiyonlar lignde ceyrek final oynadım .. 3.sezonumdada ligde 3. oldum(tamamen kendi hatam) sampiyonlar lgini aldım ve suanda dünyanın en zengin 6. kulübüyüm bu taktikte falcao 50 macta 51 gol attı taktik 4-2-3-1 ...
Belgelerim > Sports Interactive > Football Manager... > tactics
klasörü içindeki kendi taktiğinizi,
Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
sitesine upload edip çıkan linki paylaşabilirsiniz.
2 3 fotoyla ve bilgilerle taktiği tanıtırsanız daha güzel bi paylaşım olabilir.
Valla ben topa sahip oluyorumda noluyor ya beraberlik ya yenilgi. Bulduğum 20-25 şut dağlara taşlara
BEŞİKTAŞ JK 1903
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)