Kabahatını bilmek bile başarıdır aslında bunun için konu açmaya gerek yoktu benceYönetici arkadaşlara da iletebilirdin
)))
Bakalım yapacak birşeyimiz varsa çözeriz..
Forum & Dosya Çöplüğü Kategorisinde ve Forum Çöplüğü Forumunda Bulunan Herkesten Tek Tek Özür Diliyorum.. Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar ben Fm 2012 turnuvasında editör dosyasını açık unuttum ve böyle maç yaptım. Bunu anladığımda çok geç oldu ve turnuvadan ...
Arkadaşlar ben Fm 2012 turnuvasında editör dosyasını açık unuttum ve böyle maç yaptım. Bunu anladığımda çok geç oldu ve turnuvadan çekilmek zorunda kaldım. Kimsenin hakkı yenmesin. Bu yüzden herkes den tek tek özür diliyorum. Yaptığım bir hile değil tamamen bir dikkatsizlik. Bu yüzden hepinizin affına sığınıyorum. Herkesden çok çok özür dilerim arkadaşlarım..
Kabahatını bilmek bile başarıdır aslında bunun için konu açmaya gerek yoktu benceYönetici arkadaşlara da iletebilirdin
)))
Bakalım yapacak birşeyimiz varsa çözeriz..
"Kaç gol attığımın bir önemi yok,önemli olan onları nasıl attığım."
"Eğer Ajax alt yapısında oynuyorsanız zaten büyük bir yıldızsınız demektir."
İBRAHİMOVİÇ
Özür dilemek erdemliktir o ayrı konu ama birşey dikaktimi çekti açık kalmış demişsin bir kariyere devam edersin arada kapatmadan turnuvaya geçiş yaparsın aynı takımla o zaman tamam derim oyunu baştan açıyorsun böyle durumda editör açık kalmış bile olsa oyun yeniden başladıgı için işlemez ama işlediğine göre bu açık kalmış değil yapılmış birşeydir bence
Fazla uzatmanın alemi de yok. Dikkatsizlik, hata, hile artık orası sana kalmış. Güzel davranışın için teşekkür ediyoruz ve turnuva senin için burada bitiyor maalesef.
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)