Hadi hayırlısı... Belki bu şekilde orjinal oyun satışı artar.
Forum & Dosya Çöplüğü Kategorisinde ve Forum Çöplüğü Forumunda Bulunan Fm2011 Türkçe Müjdesi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Football Manager 2011 aldığımız haberlere göre Türkçe olacakmış Bunun için Sports Interactive Forumlarında yapılan duyuruda,birçok dil için uzman kişiler aranıyormuş. ...
Football Manager 2011 aldığımız haberlere göre Türkçe olacakmış
Bunun için Sports Interactive Forumlarında yapılan duyuruda,birçok dil için uzman kişiler aranıyormuş.
Duyuruda ; Türkçe, Norveççe, İsveççe, Portekizce, Danimarkaca ve de Hollandaca dillerinden herhangi birinde uzman kişiler aranmaktadır yazıyor ..
Büyük ihtimalle ilk defa Football Manager'i yamasız,dosyasız orjinal halinde Türkçe olarak oynayacağız
Duyuruyla ilgili haberlerin önümüzdeki aylarda kesin olarak gelmeye başlayacağını tahmin ediyorum. Eğer böyle birşey gerçekleşirse FMGRAPHİCS biraz rahatlayacak ve 100%100 türkçe oynayacağız hayırlısı
(Alıntıdır)
Hadi hayırlısı... Belki bu şekilde orjinal oyun satışı artar.
]
Aynı konuyu Özgür açmıştı ancak bayağı gerilerde kaldığı için görülmemesi normaldir.
Hiç Türkçe Yamayla FM oynamamış biri olarak alışmam zor olur ama Türkçe olursa da fiyatı kaç olursa olsun orjinal alacağım.
link var mı ben başvurayım![]()
Follow your own path and let the others talk.
DANTE
ÖZEL MESAJDAN OYUNLA İLGİLİ SORU SORMAYIN!
twitter.com/SyNdRoMe23
Orjinal satışı artması için bu yola başvuruldu sanırsam![]()
Özür dilerim kusura bakmayın.
Konuyu ben açmıştım.LİNK falan var.BURADAN ulaşabilirsiniz
"Kaç gol attığımın bir önemi yok,önemli olan onları nasıl attığım."
"Eğer Ajax alt yapısında oynuyorsanız zaten büyük bir yıldızsınız demektir."
İBRAHİMOVİÇ
Ki-lit-li.
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)