Denizlispor 2.Lige Dusurlmus Aslında Bırıncı Lıgde Konyaspor Bırıncı Lıgde Oda Aslında 2.Ligde
Forum & Dosya Çöplüğü Kategorisinde ve Forum Çöplüğü Forumunda Bulunan All-Star Database ŞİKAYETLERİNİZ ve ÖNERİLERİNİZ ! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Merhaba arkadaşlar All-Star Database v2 için Şikayetleriniz ve Önerilerinizii bekliyoruz.Daha Güzel bir oyun için Lütfen Önerilerinizi burada paylaşın (: Kaan ...
Merhaba arkadaşlar All-Star Database v2 için Şikayetleriniz ve Önerilerinizii bekliyoruz.Daha Güzel bir oyun için Lütfen Önerilerinizi burada paylaşın (:
Kaan Cantez & Erneste
Denizlispor 2.Lige Dusurlmus Aslında Bırıncı Lıgde Konyaspor Bırıncı Lıgde Oda Aslında 2.Ligde
bütçeler felekat abartılı![]()
Fenerbahçe'nin bütçesini düşürmeniz lazım -ki ben yamayı indirince editörden yapıcam-![]()
Onu Yapıyoruz.
Bütçe işini halletik sayılır
Bütçe işini yapıyoruz daha uygun olcak şuan Euro Hesabından Fenerbahçe'nin bütçesi 40 mn
Galatasaray ve Başiktaş'ın da 30 mn civarı olucak.Euro Hesabıyla.bu hesap civarı olur.Bütçeler oyuncu değerleriyle denkleştirmeye çalışıyoruz
Düşen çıkanlar ayarlandı mı ona göre indiricem
Ve Roca, Neskens Galatasaray'da mı?
Arkadaşım Fenerbahçe o kadar adam aldı hala bütçe sabit mi kalıyor sanıyorsunuz ? mantık ve bütçe hatası var kesinlikle oyunda. Ayrıca itibarı çok yüksek sanırım Fenerin çünkü Zhirkov ilk sene gelmemeli.
Bence hatalarla dolu bir upadate olmuş.
Tutturmuşsunuz Aziz Yıldırım açıkladı diye.
alın size Fenerbahçe'nin giderleri. 40 M'dan çıkarın öyle yapın...
3 yılda 3 şampiyonluk için! - HTSpor.com
Arkadaşlar gerçek hayatla FM'yi bir tutmayın.
FM'de bir takıma 40 mn euro verirseniz o takım coşturur emin olun, ama gerçek hayatta böyle değil.
Çok Oynamadım.Yarın Oynıyacağım Yarın Detaylı Bir Mesaj Yazarım ama Şimdilik Gördüklerim ;
Gökhan Zan`ın Gs`ye Gitmesinden Önce Gordon Beşiktaş`tan Ayrılmıştı.Bonservisini Bir Avusturya Kulübüne Verdik Fakat Es Geçilmiş Sanırım.Gordon Hala Bizde Gözüküyor. Zapo + Nobre + Serdar Özkan = Çok Abartılı. Serdar Bir Çalım Atmaya Başlıyor Aman Allah`ım
Geçemediği Kişi Yok.Zapo`yu Görseniz İnanılmaz.Bir Adam Bile Geçirmiyor Kornerlerden Sürekli Gol Atıyor.Nobre`de İkisi Kadar Olmasada Abartılmış gibi.Holosko`nun Profiline Bakmadım ama Bitiriciliği Aşırı Derecede Kötü.Bir Türlü İstediği gibi Vuramıyor.Sivok Biraz Kötü Yapılmış.Bütçelerde Biraz Fazla Abartılı.
Oyuncu Satmadan Bile İstediklerimi Alabiliyorum.
Yarın Bütün Gün Bu Db`yle Oynıyacağım.O Zaman Neler Eksik vs. Daha Detaylı Yazarım .
![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)