Forum & Dosya Çöplüğü Kategorisinde ve Forum Çöplüğü Forumunda Bulunan Neredeyse Tüm Liglerin Yüz Paketleri - Logoları - Lig ve Kupa Resimleri Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Evet arkadaşlar elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım öncelikle belirtmem lazım ki içeride göreceğiniz tüm her şey alıntıdır sitemizden ve yabancı ...
Evet arkadaşlar elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım öncelikle belirtmem lazım ki içeride göreceğiniz tüm her şey alıntıdır sitemizden ve yabancı bir siteden derleyip hepsini bir araya getirdim.
500 mb kadar bir dosya boyutu var ama kurduktan sonra oyundan daha çok zevk alacağınıza eminim.
Bu arada içeriği yazayım :
Tüm lig ve Kupa Logoları
Takım Logoları
Türkiye oyuncu resimleri, Avusturya, Belçika, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Danimarka, İngiltere, Finlandiya, Fransa, Almanya, İtalya, Polonya, Portekiz, Rusya, İskoçya, Sırbistan, İsveç, İsviçre, Ukrayna, İspanya , Amerika vs.. staff ve wonderkidler dahil oyuncu resimleri... Eksik bir şeyler vardır mutlaka
RapidShare: Easy Filehosting
Bir hatamız olursa şimdiden affola mesajda...
Umarım işinize yarar kurulumu hepinizin bildiğini düşünüyorum tekrar anlatmama gerek yok sanırım.
![]()
Ellerine sağlık o kadar uğraşıp toplamışsın.
Hakkını verelim, sabitledim![]()
Facebook | Twitter
ÇEVİRİ TAMAMEN BİTMEDEN, YANİ %100 OLMADAN YAYINLANMAYACAKTIR. ÖN SÜRÜM VS. YAPILMAYACAKTIR. TEK SÜRÜM OLACAKTIR. (HATALI ÇEVİRİLER OLMASI DURUMUNDA 2. SÜRÜM ÇIKARTILABİLİR.)
ÇEVİRİNİN YÜZDE DURUMU, ÇEVİRMEN DOSYAYI E-POSTA ADRESİNE GÖNDERDİĞİ ANDA GÜNCELLENMEKTEDİR.NEDEN GÜNCELLENMİYOR SORULARININ ANLAMSIZ OLDUĞUNU BELİRTMEK GEREKİR.
YAMANIN YAYINLANMA TARİHİ, ÇEVİRİ ÇALIŞMASININ BİTECEĞİ GÜNDÜR. NET BİR BİTİŞ TARİHİ ASLA VERİLMEMEKTEDİR, FAKAT ÇEVİRİNİN GİDİŞATINDAN ÇIKARIMLAR YAPILABİLİR.
Emeğine sağlık güzel bir Arşiv olmuş![]()
İletişim: barismaco@hotmail.com
Teşekkürler malatyalı hep sömürücü olmayalım dedim bir kez de elimizden bir şey geliyorsa biz de yapalım
Yaş geldi 30'a halen genç kardeşlerimin yardımlarıyla oyunlara yamalar düzenlemeler yapıyorum sizler sayesinde yani ...
Ben de birşey yapabildiysem ne mutlu...
Teşekkürler..
super.hep bole bı yama arıodum tesekkürler...
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)