Güzel bir konu, sabitlenmiştir.
Forum & Dosya Çöplüğü Kategorisinde ve Forum Çöplüğü Forumunda Bulunan FM 2009 Kadro Takviye-Yardım Alanı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Başlıktanda anlaşıldığı gibi Kadro Yardım alanı eğer belli bir mevkide oyuncu arıyorsanız bu konuya bildiirin size isimler önererek yardımcı olmaya ...
Başlıktanda anlaşıldığı gibi Kadro Yardım alanı eğer belli bir mevkide oyuncu arıyorsanız bu konuya bildiirin size isimler önererek yardımcı olmaya çalışacağız...
İsteklerinizi Aşağıdaki şekilde yaparsanız iyi olur.
Örnek:
Takım: Fenerbahçe
Transfer Bütçem: 14 Milyon €
Ülke: Farketmez
Yaş Aralığı: 20-25
Mevki: ST
Gibi Olmalı....
Volkan D.
Gökhan Gönül ..... Lugano ..... Sidnei ..... Özgür Çek
Mehmet Topuz ..... M.Veleso............... D.Capel
Alex
Cardozo ................. Guiza
Fenerbahçe 2010 - 2011 Season | 1TSL , 1 Turkish Cup , Champions League Semi Final
Güzel bir konu, sabitlenmiştir.
CaNaVaR2o
Lord
Lima Lima
Takım:Galatasaray
Bütçe:12.400 mn
Ülke:farketmez takımda yabancı kalmadı zaten
Mevki: Defansif orta saha-Sol Açık
Şimdiden tesekkürler
en iyisinden istiyorum Patrick vieira nın genclıgını ne C.ronaldonun Ucuz halini istiyorum
Paran Yetmeyebilir bi kaç oyuncu satarsan Gökhan İnleri Tavsiye edebilirim.Değeri 7,750 € / 14,750 MN
Sol açık olarakta Angel di Maria | Benfica değeri 3,800 € / 7,250 MN
NOT : C.ronaldonun Genç Hali (Aynı Yaştalar) Cristian Rodriquez ancak değeri 14,500 MN
.Vieranın Genç hali ise Carlos Lazaro(Valladolid) Profili pek iç açıcı değil ama parlayacaktır.
Paran Biraz daha olsa elimde çok iyi oyuncular varda![]()
Volkan D.
Gökhan Gönül ..... Lugano ..... Sidnei ..... Özgür Çek
Mehmet Topuz ..... M.Veleso............... D.Capel
Alex
Cardozo ................. Guiza
Fenerbahçe 2010 - 2011 Season | 1TSL , 1 Turkish Cup , Champions League Semi Final
takım=m.city
bütçe=89m
ülke=fark etmez
=16-27 yas lar arası
çok iyi oyuncular almak isitorum ozelliklerine bakınca yanılma oluo bazende gozlemciler iyi olanları bilemiolar bana genç ortasaha gobek ve fovet soelrmsin ama çok tanınmıs oyuncular soleme
madem öle hadi bakalım zor bişi söyliyeyim size![]()
takım:manisaspor
bütçe:750 milyar
özellikle sol açık lazım
wellcita,
Bursaspor'dan Yenal Tuncer'i alabilirsin.. Sanırım oyun başında satılıktı..
Takım: Q.P.R.
Bütçe: 11 M Euro
Ülke: Farketmez
Özellikle orta sahanın ortasına (dm/mc/amc) iyi oyuncular arıyorum, diğer mevkiiler de olabilir.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)