Bende de mevcut,bu hata vs olduğunu sanmıyorum.
Football Manager Bölümü Kategorisinde ve Football Manager 2012 Genel Konular Forumunda Bulunan Bakarmısınız? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Maçlara girdikten sonra belgelerim de ki football manager klasörü içine texture_sheet adlı resim dosyası açılıyor bu normal olan bir şey ...
Maçlara girdikten sonra belgelerim de ki football manager klasörü içine texture_sheet adlı resim dosyası açılıyor bu normal olan bir şey mi yoksa sadece bende mi oluyor daha önce ki oyunlarda böyle bir şey olduğunu hatırlamıyorum
Daha önceki oyunlarda yoktu böyle bir şey ve sadece maçlarda crash dumps hatası vermesi de beni de şüphelendirdi doğrusu
Kendisini sildiğimizde bir sorun yapmıyor gördükçe silin kim bilir belki crash dumps ile ilgisi vardır.
bu resim dosyası fm12 le gelen birşey sanırım daha önce görmedim ama bende açılmıyor bu dosya orda belgelerimde duruyor silmeyi denedin mi ? yeniden geliyormu ?
Bendede geliyor şuan orda.
Ne kadar silsem de tekrar oluşuyor png formatın da bu dosya internette de araştırdım si games forumlarında sorulmuş ama cevabı yok herhalde bilgisi olan varsa burda paylaşırsa iyi olur neyin nesiymiş bu bence ceash dumps hatası almam bununla alakalı gibi.
Benim tahminim bu şu anda yönettiğiniz takımda kadronuzda olan futbolcuları içeriyor
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)