Nasıl yani
Football Manager Bölümü Kategorisinde ve Football Manager 2012 Genel Konular Forumunda Bulunan Amatör kulübü profesyonel yapmak ? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar iskoçya dördüncü liginde Queen's Park takımı ile kariyer açtım.Sadece Queen's Park kulübü amatör ve amatör kontrat dışında kontrat yapamıyor ...
Arkadaşlar iskoçya dördüncü liginde Queen's Park takımı ile kariyer açtım.Sadece Queen's Park kulübü amatör ve amatör kontrat dışında kontrat yapamıyor oyuncularla devre arasındayım ve iyi oynayan oyuncularımı tutamıyorum takımda hepsi başka kulüplere imza atıyor bu soruna nasıl çözüm bulabilirim.
sen elinde avucunda ne kalırsa onla oynayacan
Yabancı forumlardan okuduğuma göre eğer yanlış anlamadıysam Queen's Park FC takımı hep amatör kalıyormuş kulübün kendi kararıymış bu zaten kulüp yönetiminden profesyonel statüye geç seçeneğine tıklatmıyor The club has to remain amateur yazıyor.Cevaplar için teşekkürler
bir klüp neden amatör kalmak ister ki ?
klüp hakkında biraz araştırma yaptım, 1867 yılında kurulmuş bir klüp. eskiden baya başarılıymış. ayrıca alex ferguson'un ilk takımı.
2 kaynak buldum.
Kaynagın birinde"(Yanlış Tercüme etmediysem)Klüp şu anda İskoçya ligindeki tek amatör klüp yazıyor
Başka bir kaynakta ise"QPR İskoçyadaki profesyonel futbl klübü"diyor..
Konu Özgür Çetin tarafından (06 Şubat 2012 Saat 04.10 ) değiştirilmiştir.
"Kaç gol attığımın bir önemi yok,önemli olan onları nasıl attığım."
"Eğer Ajax alt yapısında oynuyorsanız zaten büyük bir yıldızsınız demektir."
İBRAHİMOVİÇ
http://community.sigames.com/showthr...ueens-Park-F.C bende buradan bakmıştım yanlış çevirmiş olabilirim
@yigitarm haklı. Queen's Park amatör olarak kalmayı istiyor anladığım kadarıyla. Kulübün tek amacı futbol oynamak, başka bir amaçları yok bu nedenle profesyonel olmaları için gelen teklifi reddetmişler zamanında.
Oyunda da yazılana göre sert kodlanmış bu nedenle değişmiyormuş ancak birkaç kişi Semi-Pro ve Profesyonel halleri ile ilgili görüntüler koymuşlar, bilemedim.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)