Football Manager Bölümü Kategorisinde ve Football Manager 2012 Genel Konular Forumunda Bulunan FMGraphics.net sizden yardım bekliyor (Önemli) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Merhaba arkadaşlar. Şuanda açacağım konu biraz Wikipedia'nın sahibi Jimmy Wales'ın tarzına benzeyecek, fakat elden bir şey gelmemekte. FMGraphics.net günde binlerce ...
Merhaba arkadaşlar.
Şuanda açacağım konu biraz Wikipedia'nın sahibi Jimmy Wales'ın tarzına benzeyecek, fakat elden bir şey gelmemekte.
FMGraphics.net günde binlerce farklı kullanıcı tarafından (günlük 12-13 bin kullanıcıda seyretmekte) ziyaret edilen, Türkiye'nin en fazla ziyaret edilen Football Manager sitesi. Elbette ki bunun getirdiği pek çok sorumluluk bulunmakta. Bunların en başında sunucu masrafları gelmektedir. 13 Şubat 2006'da ben ve bir kaç arkadaşım ile tamamen sevdiğimiz bir oyunun hobi amaçlı olarak web sitesini açtığımız zamanlarda, FMGraphics.net'in alanında ilk başvurulan adres olacağını öngörmüştük fakat bu kadar ağır sorumluluklar yükleyeceğini beklememiştik.
Belirttiğim gibi, FMGraphics.net 13 Şubat 2006 tarihinden bu yana, kullanıcılardan hiç bir karşılık beklemeden binlerce grafik eklentisi, taktik, dosya, update yayınlamıştır. Bunun yanında daha ön plana çıkan kısım ise Türkçe yamalardır. Yine bu da kullanıcılardan hiç bir karşılık beklemeden, sadece oyunu daha rahat oynayabilmeleri açısından giriştiğimiz projelerden sadece birisiydi.
FMGraphics.net kurulduğundan bu yana, büyük ölçüde sunucu giderlerini cebimizden vermeye çalıştık. Bazen reklam gelirleriyle karşıladık, bazen farklı yollardan. Bu sunucu masrafları şuanda içinden çıkılamaz bir hale gelmiş bulunmakta ve sadece bu oyunu sevdiğimiz için devam ettirdiğimiz web sitemizin sunucu masrafları ödenememektedir.
Hatırlarlayacaksınız, geçen ayda da yine bu şekilde sunucu masrafları ödenemediği gerekçesiyle FMGraphics.net bir kaç gün kapalı kalmıştı. Ayrıca, FMGraphics.net'in tek gideri sunucu masrafları değildir. Bunun yanında pek çok gider bulunmaktadır. Ve bunları kurucu adminler ve yönetim ekibi olarak karşılayabilecek durumda değiliz. Ve sitede bulunan Google reklamlarının gelirleri, bu gelir - gider dengesinin yanından bile geçmemektedir.
Sizlerden, 2006'dan bu yana faydalandığınız FMGraphics.net için küçük bir bağışta bulunmanızı rica ediyoruz. Bu bağışlar ister 5 TL olsun, ister 100 TL, sadece çorbada tuzunuzun olmasını istiyorsanız ufak bir bağışta bulunun.
FMGraphics.net'in sunucu giderlerinin ve diğer masraflarının ödeme tarihi ziyadesiyle gecikmiş olup, sitenin her an kapanma riskiyle karşı karşıya kaldığını da belirtmek isterim. Türkçe FM 2012'nin ivme kazandığı bu günlerde web sitemizin kapanmasını eminim hiç birimiz istemeyiz.
Konu yoruma kapalıdır. Bağış yapan arkadaşlar bana özel mesaj ile bilgilendirme gönderebilirler.
Garanti Bankası
Hesap No: 6620264
Şube Kodu: 726
IBAN: TR37 0006 2000 7260 0006 6202 64
Hesap Türü: TL
Alıcı Adı: Salih ÖZKUR
PayPal üzerinden bağışta bulunmak için gönderebileceğiniz adres; ademozkur@msn.com
PayPal, kredi kartınız üzerinden alışverişte bulunmak, ödeme yapmak ve ödeme almak için kullanılan bir websitesidir. Nasıl kullanıldığını bilmiyor iseniz Google'dan yardım alabilirsiniz.
Saygılar ve sevgiler.
FMGraphics.net / Adem Özkur
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)