twitter facebook steam
Konuda toplam 2 mesaj bulunuyor.

"Devam" Butonuna Bastığımızda Beklememek İçin. YARDIM!

Football Manager 2012 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2011 Genel Konular Forumunda Bulunan "Devam" Butonuna Bastığımızda Beklememek İçin. YARDIM! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Merhabalar. Çok soru soruyorum fakat acemiyim henüz fm'de, mazur görünüz ) Şimdi, ana sayfada gelen kutusuna mesajlara falan baktıktan sonra ...

Genç Star Melo10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Şubat 2012
    Nereden
    ----

"Devam" Butonuna Bastığımızda Beklememek İçin. YARDIM!

Merhabalar. Çok soru soruyorum fakat acemiyim henüz fm'de, mazur görünüz )

Şimdi, ana sayfada gelen kutusuna mesajlara falan baktıktan sonra sağ üstteki "devam" butonuna basıyoruz, o da bizi bir kaç gün ileriye götürüyor ya ; işte ona bastıktan sonra, o arada asfsdgf ülkesinin, asjfhjkas ülkesinin, yani saçma sapan bütün ülkelerin falan milli maçları ve başka bir sürü beni ilgilendirmeyen maç sonuçları vb. geçiyor. e haliyle uzun da sürüyor bazen. bunu önlemenin bir yolu yordamı yok mu ? bunları görmek istemiyorum ben mesela, ne yapabilirim ?

Gelecek Vaadeden Albert Riera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    03 Eylül 2011
    Oyunu açarken seçtiğin ligler onu etkiler.Birde haber abonelikleri kısmına da bakmanı öneririm oda sorununa çözüm olabilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA