twitter facebook steam
Konuda toplam 2 mesaj bulunuyor.

Antrenman Programları Nereye Yüklenecek ?

Football Manager 2012 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2011 Genel Konular Forumunda Bulunan Antrenman Programları Nereye Yüklenecek ? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Merhabalar. Schedules klasörüne atılacak ilk önce programlar, biliyorum. fakat nerede okuduysam sonrasını "import edeceksin" diye açıklayıp bırakmışlar. sinirlenmemek elde değil. ...

Genç Star Melo10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Şubat 2012
    Nereden
    ----

Antrenman Programları Nasıl Yüklenecek ?

Merhabalar. Schedules klasörüne atılacak ilk önce programlar, biliyorum. fakat nerede okuduysam sonrasını "import edeceksin" diye açıklayıp bırakmışlar. sinirlenmemek elde değil. hiç bir şey anlamadım ve yapamadım işlemi. biri şu import olayını açıklasa çok makbule geçecek.

Yönetici Burak Çimen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    02 Temmuz 2007
    Nereden
    Bursa
    Öncelikle şu rehberi inceleyebilirsin. İmport kısmına gelince de, ilk resimden Manage Schedules e tıklayacaksın ikinci resimden de import a tıklayıp schedules a attığın antrenman paketin orada olacak ona tıklayıp oyuna aktarmış olacaksın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA