twitter facebook steam
Konuda toplam 2 mesaj bulunuyor.

FM2010 Southampton Taktik Yardım

Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan FM2010 Southampton Taktik Yardım Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Uzun bir süre sonra FM10 kariyeri açayım dedim.-10 puanla başladığı için çekici gelen southamptonu aldım.Kadroda forvet hariç bütün pozisyonlara en ...

Genç Star los_colibries - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    02 Mayıs 2011
    Nereden
    Konya

FM2010 Southampton Taktik Yardım

Uzun bir süre sonra FM10 kariyeri açayım dedim.-10 puanla başladığı için çekici gelen southamptonu aldım.Kadroda forvet hariç bütün pozisyonlara en iyi serbest oyuncuları aldım.En az 10 maç felan yaptım yeni oyuncularla ama çok kötü sonuçlar alıyorum.Hadi oyuncular birbirlerine alışamadı diyecem ama 10 maç yaptım hala kötü sonuçlar geliyor.Sizce oynattığım taktikte mi sorun var ?Dizilişim ve oyuncularım şu şekilde:
    Keiren Westwood

Andreas Görlitz-Jose Fonte-Von Bergen-Lee Wallace

Ousmane Dabo-Ferrie Bodde

Juan Angel Angulo Jacek Kryznowek

Lee Barnard-Rickie Lambert

Genç Star los_colibries - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    02 Mayıs 2011
    Nereden
    Konya
    Flood yaptığım için özür dilerim ama 4-2(DMC)-2(AMR-AML)-2 şeklinde oynuyorum mesajda net çıkmamış olabilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA