twitter facebook steam
Konuda toplam 3 mesaj bulunuyor.

FM2010 Alberto Gilardino oyuncu rolü yardım ?

Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan FM2010 Alberto Gilardino oyuncu rolü yardım ? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> öncelikle konuyu yanlş yerde açtıysam özür dilerim.fm 2010 man city'i yönetiyorum ve gilardinoyu aldım.adami advanced forward olarak oynatıyorum ama verim ...

Genç Star los_colibries - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    02 Mayıs 2011
    Nereden
    Konya

FM2010 Alberto Gilardino oyuncu rolü yardım ?

öncelikle konuyu yanlş yerde açtıysam özür dilerim.fm 2010 man city'i yönetiyorum ve gilardinoyu aldım.adami advanced forward olarak oynatıyorum ama verim alamıyorum.işte dizilişim

//img10.imageshack.us/img10/394/manchestercityy.png

yaya toure deep-lying playmaker,de jong ofansif ortasaha,david silva ve milner inside forward,tevez ise deep-lying forward.bu kadroyla 10 maçta 9 galibiyet aldım ama gilardino iyi oynayamıyor.önerilerinizi bekliyorum ?

Mentor SyNdRoMe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Ocak 2009
    Nereden
    İzmir
    Target man veya deep lying olarak dene ?
    Follow your own path and let the others talk.
    DANTE
    ÖZEL MESAJDAN OYUNLA İLGİLİ SORU SORMAYIN!
    twitter.com/SyNdRoMe23

Genç Star los_colibries - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    02 Mayıs 2011
    Nereden
    Konya
    iki tane deep-lying olması sıkıntı yaratmaz mı ? tevez deep-lying zaten target man'i de pek sevmem aslında ama deniyeceğim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA