Dostlar bende fm 2010 için 5 eylül 2011 den itibaren olan bir transfer paketi baktım ama bulamadım. Ne zaman çıkar böyle birşey yada uğraşan varmı böyle bir paketle =D
Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan FM 2010 Yaz Dönemi Transfer Yaması Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> böyle bir yama var mı 2011 için var ama 2010 bulamadım.. şuan ki transferlerin olduğu yama ?...
böyle bir yama var mı 2011 için var ama 2010 bulamadım.. şuan ki transferlerin olduğu yama ?
Dostlar bende fm 2010 için 5 eylül 2011 den itibaren olan bir transfer paketi baktım ama bulamadım. Ne zaman çıkar böyle birşey yada uğraşan varmı böyle bir paketle =D
benfe ariyorum ondan ama ilgilenen veya yapan yok galiba![]()
öyle gözüküyor üstat. Oysa 2011 için yapıcaklarına, 2010 için yapasalar ya =D
ARKADASLAR fM 2010 içinde bir transfer güncellemesi istiyorum yapabilecek biri varmı yAw
siz kolay diyemi 10 oynuyorsunuz?yaad türkçe olduğu için
vallahi fm 2011 türkçe olayı yüzünden oyundan soğudum resmen. Bir de transfer ekranı falan sarmadı beni fm 2011 de. En temizi fm 2010'du ama ona da transfer yaması yapan yok. Fm 2012 çıkcakmış yakında ama onda da türkçe dil desteği yok. Gene Fmsiz günler bizi bekliyor...
arkadaşlar,anlayan kimse yok mu ? güncel kadrolar ve lig statülerini düzenleyip paylaşacak kimse yok mu ? fm11 ve fm12 sıkıntı abi...fm10 için yardım edebilecek kimse yok mu :S
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)