twitter facebook steam
Konuda toplam 5 mesaj bulunuyor.

Seyirci nasıl artar

Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan Seyirci nasıl artar Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> oyuna göztepe ile basladım malum alsancak stadında oynuyoruz göztepe ksk altay burda oynadığımız için stadı büyütme sansımız yok maksimum 15 ...

Gelecek Vaadeden TaM35LiK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Mayıs 2010
    Nereden
    istanbul

Seyirci nasıl artar

oyuna göztepe ile basladım malum alsancak stadında oynuyoruz göztepe ksk altay burda oynadığımız için stadı büyütme sansımız yok maksimum 15 bin kişi bu yüzden lige baslamadan editörden stadı atatürk olarak değiştirdim her sene üst lige cıktım bankasyada seyirci ortalamam 13bin di süperligde 3 sezonum şimdi ligin ilk yarısı bitti nağmalup um 2.sıradayım uefada gruptan cıktım gs fb bjk macları dısında maclara 12-13 bin kişi gelior avrupa macları dahil bu seyirci sayısını arttıramam mı ? ligdeki konumum gercekte olsa atatürk stadı yetmez

Gelecek Vaadeden Ufuk Gültin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Ağustos 2007
    Nereden
    Aydın Efeler Diyarı
    Her takımın bir seyirci miktarı var.Maçlara göre maksimum, minimum ve ortalama taraftar sayın vardır.
    Bunu normal olarak değiştirmen için öncelikli olarak müzene ünlü kupalar götürmen lazım.Uzun vadede yıldız oyuncular alman , galibiyet serileri yakalaman lazım vs.

Ama sen bunu gerçekçi bulmuyor ve değiştirmek istiyorsan http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2...-versiyon.html

Gelecek Vaadeden jr. A - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    02 Ağustos 2009
    Nereden
    İstanbul - Avcılar
    itibarı yüksek oyuncular transfer etmen lazım, özellikle dünya çapında ünlü isimler

Takım Oyuncusu *Cenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    26 Aralık 2010
    Nereden
    İstanbul
    Arkadaşım ben geçen sene 7 sezon galatasaray ile devam ettim C.Ronaldo ve Aguero'yu getirip 4 kez şampiyonlar ligi şampiyonu oldum. Anca 50000 e kadar çıktı. Fenerbahçe ve Beşiktaş'a hiç bir kupa bakmama rağmen onlarında benden aşağı kalır yanı yoktu Ama o geçen seneydi bu sene daha iyi yapmışlardır
    Ulaşılacak saadete kaç kapı daha var ? Açtım açtım kapıları, girdim bomboş evlere vardım. Yardım lazım bana şansım yaver. Sanma, hiç hoş değil gördüklerim amma. Emin değilim herşey muamma.

Genç Star Onur Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    04 Temmuz 2011
    Nereden
    İstanbul/Beşiktaş
    Hazırlık Maçlarını Evinde Büyük Takımlarla Oyna.Yıldız Transfer ve En Önemli Avrupa Kupaları..
    Bunların Yanında Klübünde Taraftar Günü Etkinliği Falan Düzenlemesi Gerekiyor Bunun İçinde Finansın İyi Olması Gerekiyor.
    İşin Özü Paran Var İse Taraftarın'da Vardır
    Sevmeler Emek İster Beşiktaş Emeğimsin...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA