Alt Yapın Son Teknoloji Ürünüyse Her Sene En Az 1 Tane İnsan Olmayan Regenin Çıkar. Bu Arada Diğer Sorunda Directörlerin Bu Oyunda Ne İşe Yaradığını Hakketten Merak EdiyorumAma Başkanların Gizli Silahları Olabilir Oyunda
![]()
Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan Genc Akademisi Tam Olarak Ne Ise yarar Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaslar managerlik oyunlarinda yeni degilim onceden fifa manager oynardim gecen sene basladim fm ye , merak ettigim bi kac sey ...
Arkadaslar managerlik oyunlarinda yeni degilim onceden fifa manager oynardim gecen sene basladim fm ye , merak ettigim bi kac sey var,
1. genclik akademisi tam olarak ne oluyo - sezon basi cikan oyuncularda buyuk farkliliklar oluyo mu eger genclkik akademin varsa??
2. manager director, director, general directorler ne ise yarar ? ticari kazanc icin falan mi ? yoksa daha ne ise yariyolar?
3. genc takim antrenoru seviyesi, sezon basi cikan genc oyuncularin seviyesinde ne kadar etkilidir?
4. ve son olarak takimda ne kadar cok doktor varsa sakatliklar o kadar cabuk mu iyilesir yoksa fazla doktor gereksiz midir?
simdiden tesekkurler herkese![]()
Alt Yapın Son Teknoloji Ürünüyse Her Sene En Az 1 Tane İnsan Olmayan Regenin Çıkar. Bu Arada Diğer Sorunda Directörlerin Bu Oyunda Ne İşe Yaradığını Hakketten Merak EdiyorumAma Başkanların Gizli Silahları Olabilir Oyunda
![]()
BEŞİKTAŞ JK 1903
peki takimin prestijine gore deisirmi bu insan ustu futbolcunun seviyesi ? ayrica bu tesislerin mukemmel olmasi oyuncunun gelismesinde de etklimidir?
1- gençlik tesisleri ne kadar iyi olursa yıldız regen cıkma olasılığı o kadar yüksektir. her sene yönetimden geliştirilmesini istemek yararlı olabilir
2- şimdiye kadar hiç bi işe yaradıklarını görmedim. sadece gerceğe uygun olması açısından isimleri koyulmuş olabilir
3- genc takim antrenorun ne kadar iyiyse yıldız regen cıkma olasılığı o kadar yüksektir.
4- fazla doktor olması iyileşme sürecini hızlandırmaz. önemli olan doktorun ne kadar iyi olduğudur. fazla doktor gereksiz. ben en fazla 2 tane alırım.
görüşlerim bunlar
hmm saol yanit icin - bisey daha takimin prestijine gore deisir mi regen seviyesi? ya da bulundugu lige falan gore?
Prestijden tamamen bağımsız diyemicem ya Barça ve Manchester United'ın regenleri her zaman bir adım yukarda oluyor diğer iyi altyapıya sahip takımlara göre (Ajax mesela)
İtibarla şöyle bi ilgisi olabilir. Mesela A liginden bir takımın oyuncularının PA sı 150-170 aralarındaysa çoğu regenler bu aralıkta çıkıyor diye biliyorum. B ligi bir alt lig olursa ve B liginden bir takımın oyuncularının PA sı 100-120 arasındaysa ordaki çoğunlukta o aralıkta çıkacaktır. Sadece arada 1-2 sürpriz çıkabilir. Ki önemli olanda bunları bulup takıma katmak
Tahminle karışık bir analizdir. Doğruluk oranını bende bilmiyorumBirkaç deneme sonra kanıtlayabilirim belki
"Bazı insanlar futbolun bir ölüm kalım meselesi olduğuna inanırlar. Sizi temin ederim ki ondan çok çok daha önemlidir" Bill Shankly
prestijle alakası olmaması lazım, çünkü hırvatistandan, sırbistandan özellikkle balkanlardan mükemmel ötesi regenler çıkıyor genellikle ben de. takımları da kadrolarında bir-iki tane profesyonel oyuncu ancak bulunduran düz takımlar. dinamo,dnipro,sarajevo vs.
Regen'lerin Prestijle Alakası Yoktur.
M.United Barca Gibi Takımların Genclik Tesisleri En Üst Düzey Oldugu İçin Oralarden Her Sene Çok İyi Regen Çıkar.Gençlik Tesisleri Çok İyi Olmasa Bile Bazı Takımlardan Her Sene Olmasada 1 Tane iyi regen Çıkar.
Bu Bir Amatör Küme Takımı İçinde Geçerli 1.Ligde Mücadele eden gençlik tesisi Olmayan bir klup içinde geçerlidir.
Sevmeler Emek İster Beşiktaş Emeğimsin...
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)