orta avrupadaki ülkelerin liglerine bak brezilya arjantin bu liglerdeki takımları gez yada scout ekibine bir araştırma yaptır onlar senın ıcın iyi ve ucuz olanı bulurlar
Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan Ucuz futbolcu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> slm lar belki vardır ama ben görmemiş olabilirim kusura bakmayın ucuz oyuncu hangi liglerden alınır ve geleceklerı olur mu!...
slm lar belki vardır ama ben görmemiş olabilirim kusura bakmayın ucuz oyuncu hangi liglerden alınır ve geleceklerı olur mu!
orta avrupadaki ülkelerin liglerine bak brezilya arjantin bu liglerdeki takımları gez yada scout ekibine bir araştırma yaptır onlar senın ıcın iyi ve ucuz olanı bulurlar
saol teşekkurler bu konuyalakası yok ama 6+2+2 yamasını indirdim editörden neden göremiyorum bu yamayı
Yamanın altında yazıyordur nasıl kurulacagı bır daha bak olmassa cache dosyasını sil birde oyle dene
Çek Cumhuriyeti,Finlandiya,İsveç
Futbol'dan habersiz kalmayın.
FUTBOLMG ile güncel futbolun hem keyfini sürün hem de an be an takip edin.
Belçika,Çek Cumhuriyeti ve Afrika Ülkelerinden ucuz ve yetenekli futbolcular bulabilirsin..
İbadet Gibisin BURSASPOR ..
Fildişi Sahilinde(Ivory Coast) ASEC diye bi takım var adeta yıldız fabrikası 16-17 yaşında adamlar çıkıyor oyun ilerledikçe sen hemen onları kap.
Evet, Hollywood'da derler ki şov dünyası gibi bir dünya yoktur
Getto'da derler ki or...u dünyası gibi bir dünya yoktur bilirsin
Birazcık hızlı konuştuğumu söylüyorlar, ama birazcık hızlı dinlersen
Beni yakalaman için yavaşlamak zorunda kalmayacağım, kaltak
Hani biz deriz ya hem ucuz olsun hem kaliteli öyle futbolcu bulmak çok zor ama istisnalarda var mesela sen bunu kap rahat edersin
![]()
fabian monzon tavsiyem geleceğide parlak![]()
Brezilya,Arjantin ve Afrika Ülkelerinde İstediğin Futbolcuları Bulabilirsin Ama Ülkeye Alışmaları ve İlk 11'de Oynamayınca Sıkıntı Oluyor.
Sevmeler Emek İster Beşiktaş Emeğimsin...
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)