twitter facebook steam
Toplam 3 sayfa 123 SonuncuSonuncu
Konuda toplam 24 mesaj bulunuyor.

Oyuncu geliştirmek bir sanattır

Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan Oyuncu geliştirmek bir sanattır Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> çok uzun süredir fm oynarım. ama hiç bir oyuncuya dünyanın parasını vermedim. hep keşfederek, gençleri geliştirerek oynamışımdır. oyuncuları ucuza alıp, ...

Genç Star funky shit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Mart 2009
    Nereden
    karşıyaka

Oyuncu geliştirmek bir sanattır

çok uzun süredir fm oynarım. ama hiç bir oyuncuya dünyanın parasını vermedim. hep keşfederek, gençleri geliştirerek oynamışımdır. oyuncuları ucuza alıp, geliştirip, çok büyük klüpleri peşine takarak ve üzülüp büyük meblalara satarak oynarım hep bu oyunu. arada hiç satmadığım da olur tabi okadar bağlanırım oyuncuya. bir örnek veriyim sene 2007 haliyle fm2007 oynuoruz ; brezilyada genç arıyorum. gözüme biri çarptı aldım takıma 16 17 yaşında oynattım sürekli. o yaşta bile çatır çutur gol atıyodu bilmem kaç kere gol kralı oldu avrupada ve tpd da. sene oldu 2017-18 akinfeev in ochoa nın tavan yaptığı yıllar (onları hatırlıyorum kalecilerin o yaşları verimliydi), herkes bu adamın peşinde milanın bana o oyuncu için verdiği teklif 210 trilyondu. ve kabul etmemiştim. çünkü inanılmaz bağlanmıştım adama o adamın adı BOQUITA idi. sizin de varsa böyle hikayeleriniz maziden unutamadığınız adamlar paylaşın

Genç Star Che Guevara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    29 Mayıs 2010
    Nereden
    Rize
    Carlos Volborn ( fm 2010 regenlerden bitanesi ) : )...16 yasında oynatmaya baslamıstım geleceğin veronu denılıyordu Boca Junıors'ta..sene 2016 adam 22 yasında....Veronu 10a katlamıs durumda:....ispanyanın buyuk takımları peşinde bende satmayı dusunmuyorum oyuncuya baglanıyorsunuz bazen oynarken...
    Boca Juniors

Anahtar Oyuncu Fernando Torres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Nisan 2009
    Nereden
    İzmir
    Regen miydi Boquita?

Bu arada gerçekten baya iyi geliştirmiş olmalısın

Anahtar Oyuncu Ricardo Quaresma 7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    15 Şubat 2009
    Nereden
    İstanbul
    Oyunu ölümsüz kılan şey zaten bu kendin oyuncu keşfederek onu bir dünya yldızı yapmak, çok övümüşümdür kendimi ve bulduğum çoğu oyuncu gerçektede aynı gelişmeyi gösterdiklerini gördüğüm zaman ..
    Gücüne güç katmaya geldik,
    Formanda ter olmaya geldik,
    Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
    Barbaros meydanında dün gibi sevdan,
    Derin bir nefes çektik abbasağadan,
    Bir umudum sensin anlıyormusun,
    Hayat yaşanmıyor ki senle olmadan Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ

Katılış
    09 Mart 2009
    Nereden
    karşıyaka
    Alıntı Fernando Torres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Regen miydi Boquita?

Bu arada gerçekten baya iyi geliştirmiş olmalısın
    boquita 2007de regen değildi ama 2008den sonra oyuncuyu fm de bulamadım her yeni fm sürümüne girdiğimde ararım bulamam. çok üzülürüm acaba regen miydi diye düşünürüm ama değildi abi değildi yaa

Gelecek Vaadeden kezman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    08 Kasım 2007
    Nereden
    İzmir
    Bende M.united oynuyordum en son oyunumda 2011 yılında Marco Verratti diye bir adam buldum 17 yasında cok ıyı ozellıklere sahıptı aldım 4 sezon boyunca beraber cok karsılasmara cıktık ve manu'un o ozel 7 numarasını bu cocuga verdım cok ıyı oynamaya basladı.2 lig sampıyonugu kazandık 2014 sezonunda ve R.madridden 20 € luk teklıf geldı reddetım sonra mılan 37€+10 mıllı macta 2€ verınce kabul ettım gıtmek ıstıyorum demisti ve gonderdım cok uzulmustum...
    Konu kezman tarafından (10 Eylül 2010 Saat 17.54 ) değiştirilmiştir.

Takım Oyuncusu enesx86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    24 Aralık 2008
    Nereden
    Dünyadan
    bence de bu oyunda başarı yakalamak için yıldız transferlerle büyük oyuncularla kazanılmış başarılar zevk vermiyor. bana göre önemli olan gelecek vaadeden yıldız adayı oyuncuları geliştirmek onları geliştirirkende başarıdan başarıya koşmak daha çok zevk veriyor bana.

Futbol Forum Cezalı rasheed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    16 Aralık 2008
    Nereden
    Ankara
    Alıntı funky shit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boquita 2007de regen değildi ama 2008den sonra oyuncuyu fm de bulamadım her yeni fm sürümüne girdiğimde ararım bulamam. çok üzülürüm acaba regen miydi diye düşünürüm ama değildi abi değildi yaa
    Bu oyuncu sanırım .

Katılış
    09 Mart 2009
    Nereden
    karşıyaka
    Alıntı rasheed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu oyuncu sanırım .

ağlıycam :'( evet bu corinthians yada santos olması lazımdı ama budur corinthiansdı evet. bulamıyorum ben

Futbol Forum Cezalı rasheed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    16 Aralık 2008
    Nereden
    Ankara
    Alıntı funky shit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ağlıycam :'( evet bu corinthians yada santos olması lazımdı ama budur corinthiansdı evet. bulamıyorum ben
    Brezilya Ligini açık olması lazım bulman için . Yada DB seçeneğini özel yapıp Brezilyalı oyuncuları açman lazım .

Toplam 3 sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA