FM 10 da var 11 de var 12 de olacak elimde.. Ama 09 dan vazgeçmem.. 9.1 de Beylerbeyi Altyapısından sürekli 1 oyuncu çıkarır, Bu 5 Yıl Sonra Türkiyenin Mevkiisindeki En iyi 2-3 Oyuncusundan biri olur.. işte Oyunu daha cok kavrayamadıgım zamanlarda eglence olsun diye Beylerbeyi acmıstım.. Altyapıdan Onur Acıkgoz Diye bir adam cıktı.. Takımdaki Yaşlı Herkesi Bedavaya Yolladigim icin rastgele altyapıdan rastgele 2 adam cıkarmistim hic unutmam.. yedek olarak duruyordu.. DC de de 2 kiralık adamım vardı ve U21e cagirildiklari icin bunlar Onur'u 5-10 mac Oynatmistim.. 2. Yil Lig atladim Onur'u da Sevmistim hafiften.. GS de Kiralik Defans Vermeyince Mecburi bunu oynattim... 18 yasinda TPD de idi, U21 in Kaptanıydı, Millide 2 Defans Sakat Olursa Onur'u Aliyorlardi... Takımı O gunden sonra sadece o sirtladi.. GS FB Genclerbirligi - ki o oyunda nasil oldu bilmiyorum banko ilk 3 te oluyor.. - istiyor 2 haftada 1 teklif.. Real'den Teklif Aldim 12.5 M, Altyapidan Masrafsiz cikardigim oyuncu icin!! ama satmadimArtık Surekli Milli DC de as kadro Ankaragucunden kaptigim Ahmet Kinali (regen) ile beraber..

LinkBack URL
About LinkBacks
Alıntı

Artık Surekli Milli DC de as kadro Ankaragucunden kaptigim Ahmet Kinali (regen) ile beraber..
yanlış hatırlamıyorsam burkina faso luydu neyse aldım elemanı alış o alış arkadaş adam geldiği ilk maçta 4 gol attı benim iştah kabardı tabi "aha yıldız buldum laan" nidalarıyla seviniyorum 3-4 sezon oynattık adam unutulmaz oldu atletico ya sattım sonra gitti pek fırsat bulamadı sonra 32 yaşında falan aldım bunu geri tabi aynı takımda değilim özellikler ortalama topçuya ait gibiydi anlıyacağınız bizim afrikalı kara çocuk wonderkid falan değilmiş bildiğin bobo tipli bi eleman ama çok sevdiydim be abi hala unutamam