twitter facebook steam
Toplam 3 sayfa BirinciBirinci 123
Konuda toplam 24 mesaj bulunuyor.

Oyuncu geliştirmek bir sanattır

Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan Oyuncu geliştirmek bir sanattır Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Fenerbahçe ile kariyerimde gökhan gönülün sakat ve formsuz olduğu dönemlerde Okan alkan'ı ilk sezon 14 maçta oynattım. Gökay'ı ise daha ...

Genç Star gökhanhönül77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    06 Temmuz 2011
    Nereden
    Eskişehir
    Fenerbahçe ile kariyerimde gökhan gönülün sakat ve formsuz olduğu dönemlerde Okan alkan'ı ilk sezon 14 maçta oynattım. Gökay'ı ise daha çok şampiyonluk garantilendikten sonra 5-6 maç oynattım. 2.sezon Bayern münihten gelen 16 milyon euroluk teklifle gökhan gönülü sattım.ve sağ bekte okan 29 maçta oynadı aynı zamanda kendinden 3-4 yaş büyüklerle Türkiye ümit milli takımınının değişilmezlerinden oldu. Sonraki sezon ise sol kanatta da görev almaya başlayınca tam bi joker oldu benim için. Çünki hem sağ hem sol bekte oynayabilen oyuncu bir elin parmağını geçmez.Ör:Lahm.Ümit ozat vs. Ve Türkiye milli takımına çağrıldı milli takımda zaman zaman ismail köybaşıyı zaman zamanda gökhan gönülü kesti. 6 maçta 7.0 ortalaması vardı.Bi deneyin derim ben

Takım Oyuncusu uti97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    25 Aralık 2010
    Nereden
    Yalova
    Bloglar
    1
    FM 10 da var 11 de var 12 de olacak elimde.. Ama 09 dan vazgeçmem.. 9.1 de Beylerbeyi Altyapısından sürekli 1 oyuncu çıkarır, Bu 5 Yıl Sonra Türkiyenin Mevkiisindeki En iyi 2-3 Oyuncusundan biri olur.. işte Oyunu daha cok kavrayamadıgım zamanlarda eglence olsun diye Beylerbeyi acmıstım.. Altyapıdan Onur Acıkgoz Diye bir adam cıktı.. Takımdaki Yaşlı Herkesi Bedavaya Yolladigim icin rastgele altyapıdan rastgele 2 adam cıkarmistim hic unutmam.. yedek olarak duruyordu.. DC de de 2 kiralık adamım vardı ve U21e cagirildiklari icin bunlar Onur'u 5-10 mac Oynatmistim.. 2. Yil Lig atladim Onur'u da Sevmistim hafiften.. GS de Kiralik Defans Vermeyince Mecburi bunu oynattim... 18 yasinda TPD de idi, U21 in Kaptanıydı, Millide 2 Defans Sakat Olursa Onur'u Aliyorlardi... Takımı O gunden sonra sadece o sirtladi.. GS FB Genclerbirligi - ki o oyunda nasil oldu bilmiyorum banko ilk 3 te oluyor.. - istiyor 2 haftada 1 teklif.. Real'den Teklif Aldim 12.5 M, Altyapidan Masrafsiz cikardigim oyuncu icin!! ama satmadim Artık Surekli Milli DC de as kadro Ankaragucunden kaptigim Ahmet Kinali (regen) ile beraber..
    It's Time To Go GALATASARAY
    It's Time To Go GALATASARAY

Gelecek Vaadeden mkayai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    12 Ocak 2009
    sanırım 2007 idi partizanda bi regen bulmuştum afrikalı fiyatı çok cazipti bende severim böyle fantastik işleri bide 2.ligde oynuyoruz afrikalı oyuncu getirmek adettendir yanlış hatırlamıyorsam burkina faso luydu neyse aldım elemanı alış o alış arkadaş adam geldiği ilk maçta 4 gol attı benim iştah kabardı tabi "aha yıldız buldum laan" nidalarıyla seviniyorum 3-4 sezon oynattık adam unutulmaz oldu atletico ya sattım sonra gitti pek fırsat bulamadı sonra 32 yaşında falan aldım bunu geri tabi aynı takımda değilim özellikler ortalama topçuya ait gibiydi anlıyacağınız bizim afrikalı kara çocuk wonderkid falan değilmiş bildiğin bobo tipli bi eleman ama çok sevdiydim be abi hala unutamam

hee bide 2005 teki aghahowa efsanesi vardır bildiğin çita mübarek

Genç Star Onur Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    04 Temmuz 2011
    Nereden
    İstanbul/Beşiktaş
    Lacina Traore ve Edwin Ramirez Bu İki Adam Fm 2010'da Müthiş Forvetler oluyor...
    Mutlaka Orta Bütçeli Takımlarda Oyuna Başlar Başlamaz Aldıgım 2 Oyuncudur Oynamasalar Bile Fırsat Buldukları Maçta Boş Geçmezler ve 1-2 Milyona Aldıgınız Adamlar 2-3 Sezon Sonra Çok Büyük Rakamlara Satmış Olup Müthiş Bir Finans Kaynağı Yapmış Olursunuz.
    Sevmeler Emek İster Beşiktaş Emeğimsin...

Toplam 3 sayfa BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA