Yapılacak bir şey maça gençlerle çıkmak.İlk defa görüyorum hayatımda![]()
Football Manager 2011 Genel Konular Kategorisinde ve Football Manager 2010 Genel Konular Forumunda Bulunan Küfür edercesine bir görüntü ;sizce ne yapmalıyım Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> 1'ci sezonum avrupada yarı finale çıktım fortis türkiye kupasındada çeyrek finaldeyim ve durum bu . Yapılacak bir şey varmı ? ...
1'ci sezonum avrupada yarı finale çıktım fortis türkiye kupasındada çeyrek finaldeyim ve durum bu . Yapılacak bir şey varmı ?
Uploaded with ImageShack.us
Evet, Liverpool şehrinin iki takımı vardır. Biri Liverpool, diğeri de Liverpool'un yedekleri
Yapılacak bir şey maça gençlerle çıkmak.İlk defa görüyorum hayatımda![]()
Şükürler olsun ki Galatasaraylıyım . Başımız Dik , Alnımız Ak.
Antrenman sorunu büyük ihtimalle.Antrenman pakedi kullanmayı dene bir.Durum vahim.
Dostum acilen antreman paketini değiştir derim![]()
Ohooo sezon bitti ben yeni antreman pakedini değiştiriyorum oda güzel![]()
Evet, Liverpool şehrinin iki takımı vardır. Biri Liverpool, diğeri de Liverpool'un yedekleri
kesinlikle antreman programından ve üstüne bir de yogun maç trafiği eklenince kondisyon kalmıyor oyuncularda... Yogun maç trafiginde antreman seviyesini düşür böyle sorunlar olmaz.. sanırım sen aşırı yükleniyorsun antremanlarda ve avrupa , lig, turkiye kupası derken adamlar yorgun düşüyor. yapcak bir şey yok.. tecrübe olmuştur sana..
Alternatif olarak oyunculara antreman seçeneklerinden 1-2-3-4 hafta dinlenme verebilirsin![]()
İşin zor kalanlarla devam etmek zor olacaktır.Çoğu as adamın yok![]()
Ben olsam maçı yardımcıma bırakıp tatile giderdim.![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)